Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Jeżeli ktoś by się skusił na tą replikę, to radzę trzymać się od niej z daleka, ponieważ poza wyglądem nie oferuje ona niczego :wink:

Zasięg około 15m, brak HU, pojemność stockowego magazynka 14 kulek (żenada) w tarczę nie trafiłem z 5 m, a przecież mam doświadczenie wojskowe i potrafię całkiem nieźle strzelać z prawdziwej broni, a z tego szitu mi się nie udało nic wycisnąć :wink:

Kolimator można tylko włączyć, ale wyskalowanie go jest niemożliwe, podobnie rzecz się ma z celownikiem laserowym :???:

Gdyby w airshicie ta replika kosztowała 20 zł, to może bym był zadowolony. Rozwiązanie się znalazło bo zawsze chciałem mieć na ścianie powieszony atrakcyjny rekwizyt. :twisted:

(...) a przecież mam doświadczenie wojskowe i potrafię całkiem nieźle strzelać z prawdziwej broni, a z tego szitu mi się nie udało nic wycisnąć (...)

Nie obraź się, ale to nie ma nic do rzeczy.

Ja mam doświadczenie w pracy z informacją i niezależnie jako wykładowca, a nie potrafię takiemu na przykład Westiemu wytłumaczyć, co to rzetelność informacji i co to rozróżnienie pomiędzy opinią a faktem. Mógłbym to kwitować kilkoma co najmniej powiedzeniami, ale nie będę chłopakowi przykrości robił. Nie zawsze możemy pracować na dobrym materiale - dobrze, że to tylko hobby ;)

Dzięki za informację, bo nawet nie wiedziałem, że taka Cyma jest. Mógłbyś jeszcze w swoim poście dać linka do tego modelu?

Pozdrawiam

Kret

Ameryki nie odkryłeś. :P

Może i nie odkryłem, ale po co inni mają się naciąć na ten bubel :evil: Post ma być wyłącznie ostrzeżeniem.

O to nawet wersja elektryczna jest? Zdecydowanie wolę uzbierać pieniążki na TM bo siódemka się mi od zawsze podoba :lol:

A tu proszony link.