Screamo123 Posted January 11, 2013 Report Share Posted January 11, 2013 Siemka chciałem sie dowiedziec czy jeszcze to funkcjonuje strasznie mam zajawke na takie typu rzeczy od malego ;D jest jakas organizacja w Belgii ktora sie tym zajmuje ? latanie po lasach itp ? jesli tak czekam na odpowiedz badz pod numerem +320483380148 Witam mieszkam w Belgi nie daleko Antwerpi i poszukuje ekipy do ASG ja mieszkam w Antwerpi i tez szukam ekipy jakies jak cos to pisz Quote Link to post Share on other sites
SAper111 Posted January 24, 2013 Report Share Posted January 24, 2013 360 fps limit na miejscówkach (około) a tu masz namiary na organizatora: http://www.tierone.be/ Quote Link to post Share on other sites
luglo Posted January 24, 2013 Report Share Posted January 24, 2013 360 fps limit na miejscówkach (około) a tu masz namiary na organizatora: http://www.tierone.be/ Bardzo fajna atmosfera i ciekawi ludzie. Byliśmy w zeszłą niedzielę z SAperem na Breaking Point II i miejscówka jest ok, trzeba uważać na miejscami podmokły teren (my mieliśmy zasypane śniegiem) bo można się zdziwić :P Quote Link to post Share on other sites
Screamo123 Posted January 25, 2013 Report Share Posted January 25, 2013 chodzilo mi o jakis Polakow bardziej niz flamakow :D ja sie jeszcze ucze jezyka wiec nie dogadam sie z nimi zbyt dobrze ;P jak cos gg 16079758 Quote Link to post Share on other sites
GrunwaldPL Posted September 15, 2013 Report Share Posted September 15, 2013 Witam, takze Krzysiek z Belgii (Antwerpia). Zbieramy z kolegami ekipe do gry Airsoft, mamy w planie nawet zalozyc polski klub airsoftowy w Belgii. Co do regul Airsofta mozna poczytac duzo na Airsoft Alliantie Belgie jak i na praktycznie kazdej stronie organizatorow (Unit13, RedwolfAirsoft, Airsoftevents.be i kilka innych tez sie znajdzie). Ogolnie rzecz biorac bron szturmowa -> max 360 fps, bron wyborowa w niektorych miejscach do 500 w innych 450. Jesli sa interesanci to prosze o PM, owszem potrzeba znajomosci jezyka niderlandzkiego, nikt na otwartych eventach nie bedzie sie bawil w tlumacza, trzeba wiedziec do mowi Marshall jesli jest problem. Pozdrowienia Quote Link to post Share on other sites
pawel1985 Posted May 1, 2014 Report Share Posted May 1, 2014 No cześć wam czy ktoś mi pomorze gdzie można poganiać w Belgii ?? Quote Link to post Share on other sites
FALCONcom Posted July 27, 2014 Report Share Posted July 27, 2014 Witam serdecznie. Mieszkam w Belgii od 2 lat i zaciekawilo mnie ASG. Chcialbym zaczac przygode z tym sportem. Chetnie zaczalbym wspolprace z jakas grupa najlepiej Polska (na razie dosc kiepska znajomosc Niderladzkiego, bardziej Angielski) i wysluchal kilu wskazowek co do zakupu repliki, bezpieczenstwa itd. Jezeli macie namiary na jakas polska grupe to prosze o info. Mieszkam w Tessenderlo - pomiedzy Hasselt a Antwerpia. Dojazdy nie sa problemem. Czekam z niecierpliwoscia na info. Quote Link to post Share on other sites
cwaniak82 Posted January 18, 2015 Report Share Posted January 18, 2015 (edited) Witam Chciałbym odświeżyć ten temat, szukamy chętnych do utworzenia grupy ASG na terenie Belgii. Wszystkich informacji udzielę na Priv. Zapraszam Edited January 18, 2015 by cwaniak82 Quote Link to post Share on other sites
yoyo Posted September 30, 2015 Report Share Posted September 30, 2015 Hej czy wysylal ktos replike do belgii poczta? Chce sprowadzic do Holandii moje klamki. Jedyna opcja to paczka w busie do Holandii lub zwykla paczka do Belgii z tym ze nie wiem czy nie pidchodzi to pod import replik na co trzeba miec w belgii pozwolenie. Pomocy! Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk Quote Link to post Share on other sites
donpablos Posted December 7, 2015 Report Share Posted December 7, 2015 Hej chce zaczac przygode z ASG potrzebuje pomocy pogadac z kims kto mi powie wiecej mieszkam blisko Waregem i Kortrijk czekam na wiadomosc . Pozdro Witam Chciałbym odświeżyć ten temat, szukamy chętnych do utworzenia grupy ASG na terenie Belgii. Wszystkich informacji udzielę na Priv. Zapraszam Siemka jestem chetny ale poczatkujacy jak nie przeszkadza wam to to czekam na wiadomosc Witam serdecznie. Mieszkam w Belgii od 2 lat i zaciekawilo mnie ASG. Chcialbym zaczac przygode z tym sportem. Chetnie zaczalbym wspolprace z jakas grupa najlepiej Polska (na razie dosc kiepska znajomosc Niderladzkiego, bardziej Angielski) i wysluchal kilu wskazowek co do zakupu repliki, bezpieczenstwa itd. Jezeli macie namiary na jakas polska grupe to prosze o info. Mieszkam w Tessenderlo - pomiedzy Hasselt a Antwerpia. Dojazdy nie sa problemem. Czekam z niecierpliwoscia na info. Siemka widze ze to juz stary post ale moze znalazles juz kogo i teraz mozesz mi pomoc.Pozdro Quote Link to post Share on other sites
michał87PL Posted February 21, 2016 Report Share Posted February 21, 2016 witam powstała grupa w BE i NL 6 marca lecimy do fortu Knox jeżeli ktoś jeszczę chce dołączyć do grupy to pisać Quote Link to post Share on other sites
donpablos Posted March 8, 2016 Report Share Posted March 8, 2016 Jak wyżej na fb nazywa się "strefa kr PJM asg Belgia i Holandia Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
Raf15 Posted November 11, 2016 Report Share Posted November 11, 2016 Hej, tak z ciekawosci zapytam czy ta strona na fb dalej dziala? Quote Link to post Share on other sites
bialystok82 Posted November 17, 2017 Report Share Posted November 17, 2017 To jest Polska grupa ASG w Belgii Zapraszamy https://www.facebook.com/airsoftpet/ https://www.facebook.com/groups/980605708732495/ Quote Link to post Share on other sites
Stani0L Posted April 2, 2018 Report Share Posted April 2, 2018 (edited) Witam. Zapraszam na mój kanał YouTube o tematyce ASG. Mieszkam w Belgii,więc wyjazdy odbywają się w tym kraju,a także Holandii i okolicach. https://www.youtube.com/channel/UCjPnX6hB4tnZpN_HuIiMWzQ Edited April 2, 2018 by Stani0L Quote Link to post Share on other sites
Arek.be Posted April 7, 2020 Report Share Posted April 7, 2020 Witam, czy aktualnie są jacyś aktywni rodacy w Airsofcie? Mieszkam w Antwerpii pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
KaramCie Posted May 21, 2021 Report Share Posted May 21, 2021 Hej, podbijam temat gier ASG w okolicy Brukseli. Aktualnie strzelam się z The Unit Airsoft Team ale u nich ciężko na grę się załapać bo miejsca rozchodzą się w sekundę. For Knox (airsoftevents.be) są strasznie drodzy 25eur za grę. Czy są jeszcze jakieś inne alternatywy na strzelanie? Quote Link to post Share on other sites
Cartima Posted December 30, 2023 Report Share Posted December 30, 2023 Cześć, dzięki za przydatne informacje Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts