Kajor Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 Witam. Mam okazję do nabycia oryginalnego amerykańskiego kompletu w kamuflażu pustynnym za 150 zł. Mundur jest lekko używany, ale w bardzo dobrym stanie. Warto wydać na niego półtorej stówy czy lepiej kupić kopię n.p. z vest.pl? Dzieki. Kajor Link to post Share on other sites
mazur Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 Witam. Nigdy nie kupuj miltec'owego syfu jakim handluje vest. Kamuflaż bardzo szybko ci się spierze, porobią się dziury... Materiał jest poprostu syfny. Pomiojam już to, że nawet mało wprawne oko zobaczy że jest to podróba... Kolory są inne niż w kontraktach. A co do ceny. Zależy jaki nosiś rozmiar :) Jeżeli nosisz medium-regular, to troche drogo. Ale jeżeli tak jak ja nosisz rozmiar medium/large X long, to cena nie jest już taka zła, bo niestety wysocy ludzie są dyskryminowani przez sprzedawców ;) Pozdrawiam. i powtarzam.. trzym sie z daleka od kopii... Link to post Share on other sites
karol3927 Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 Witam, Zgadzam sie z przedmówcą - Mil Tec robi syf. Lepiej wydać troche więcej kasy, i mieć dobry mundur. Ja używam już 2 lata 3 color Proppera, i nie ma śladów rozerwań itp. Pozdrawiam. Link to post Share on other sites
sebas Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 Zgadzam sie z wszystkimi..Miltec nie , kontrakt tak :P Wnioski na korzysz kontraktu +kolor +materiał +trwałosc + no i kontrakt ;-) Minusy milteca -kolor z 4 liter -pruje sie -i materiał ma "plastikowy" Link to post Share on other sites
Kajor Posted January 14, 2007 Author Report Share Posted January 14, 2007 Ok, dzieki wielkie. A gdzie powinien mieć metki? I jakie? Link to post Share on other sites
Imashel Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 http://www.recon.net.pl/equip/bdu/bdu.php Tu masz wszystko wyjaśnione. Link to post Share on other sites
Kajor Posted January 14, 2007 Author Report Share Posted January 14, 2007 Dzięki. Link to post Share on other sites
Recommended Posts