dawidos160 Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 Witam. Mam prośbę - czy ktoś mógłby opisać te pistolety ? W zbrojowni jest P99 od STTI i HFC ktoś opisywał KWC jeszcze ale nie ma nigdzie CB a ten mnie najbardziej interesuje Link to post Share on other sites
W.Zajcev Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 P99 KWC jest chyba na militaria.pl . A CG/KWC jest na cybergun.pl . W zbrojowni nie widziałem P99 STTI z tego co wiem to ich już nawet nie produkują. W HFC pękają zamki przy przeładowywaniu bez prowadzenia ręką. Link to post Share on other sites
dawidos160 Posted January 14, 2007 Author Report Share Posted January 14, 2007 P99 KWC jest chyba na militaria.pl . A CG/KWC jest na cybergun.pl . W zbrojowni nie widziałem P99 STTI z tego co wiem to ich już nawet nie produkują. W HFC pękają zamki przy przeładowywaniu bez prowadzenia ręką. OK dzięki. To wiem bo przeczytałem tylko problem się robi z cybergunem bo tego nikt nie opisał a ja przymierzam się do kupna i nie wiem czy warto. P99 Cb można na military i cybergun dostać Link to post Share on other sites
Barthaz Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 Temat niżej jest to samo... Link to post Share on other sites
Skibek Posted January 17, 2007 Report Share Posted January 17, 2007 A w STTI jak zablokujesz spust (blokada bezpieczeństwa) i mino to naciszniesz mocniej na spust to... No właśnie. Pęka plastikowa częś wewnątrz pistoletu i trzeba kleić Distalem... Mam dwie sztuki P99 z STTI i w jednej sam złamałem "zabezpieczenie", a w drugim moja koleżanka (nie zdążyłem jej powiedzieć "Tylko nie naciskaj spustu, bo zabezpieczony!"). Link to post Share on other sites
Recommended Posts