aLBEDo Posted January 17, 2007 Report Share Posted January 17, 2007 Przypadkowo znalazłem w internecie sklep internetowy z militariami itd 1cel.pl mają tam duży asortyment ale zadziwiło mnie to że nie ma podanego żadnego kontaktu ze sklepem ani maila ani telefonu, adresu NIC ! oni nie są wiarygodni, ponieważ jak do nich napisałem wiadomość (pisało że do właściciela sklepu i nie było podanego żadnego adresu) aby mi podali maila telefon co kolwiek dla uwiarygodnienia ich działalności to nie dostałem żadnej odpowiedzi ! Zaskoczył mnie również fakt, że gdy patrzałem na ich asortyment w tym wypadku na pistolety sprężynowe i gazowe to są takie same jak w sklepie militaria.pl, te same zdjęcia, te same opisy (słowo w słowo łącznie z pogrubioną czcionką) i ceny! może z jednym wyjątkiem. Proszę zajżeć do tego sklepu i wyrazić swoją opinię bo jak dla mnie to coś tu nie gra. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Michal_g Posted January 17, 2007 Report Share Posted January 17, 2007 http://www.1cel.pl/shipping.php "Tutaj umieść informacje o wysyłce i zwrotach." http://www.1cel.pl/privacy.php "Umieść tutaj swoją Politykę Bezpieczeństwa i Poufności Transakcji." http://www.1cel.pl/conditions.php "Tutaj wstaw warunki korzystania z tej strony internetowej." W najlepszym wypadku jest to sklep na rozruchu, z niekompletną stroną - czyli głupotą było uruchamianie go zanim był gotowy. W najgorszym - poszukiwanie jelenia. W każdym razie "coś śmierdzi" i w obecnej sytuacji kupowanie tam czegokolwiek jest dużym ryzykiem. Quote Link to post Share on other sites
aLBEDo Posted January 17, 2007 Author Report Share Posted January 17, 2007 Moim zdaniem te miejsca do umieszczania informacji o przesyłce i zwrotach, poufności, warunków korzystania ze strony itd. powinny być wypełnione przez ten sklep (firmę) bo w innym wypadku jest to niedorzeczne żebym ja sam ustalał formę wysyłki poufność i warunki, no poprostu żart ! P.S. a jeżęli jest to prawda to może sobie wezmę replikę na 200 rat i 0% hahaha a co do pufności to nie podam swoich danych osobowych :P Quote Link to post Share on other sites
wonski_wr Posted January 17, 2007 Report Share Posted January 17, 2007 Pomyśl troszkę. To nie są żadne informacje, które sam powinieneś wstawić, tylko po prostu ktoś postawił sklep, wprowadził produkty, ale sam sklep nie został dokończony i nie został odpalony. Trafiłeś na stronę, gdzie ktoś coś zaczął i nie dokończył i tyle. Nie ma co robić afery. Sam sklep na pewno nie działa. Inna sprawa, że nie powinno to zostać odpalone, tylko "zamaskowane" poprzez jakąś stronę z odpowiednim komunikatem. Quote Link to post Share on other sites
aLBEDo Posted January 18, 2007 Author Report Share Posted January 18, 2007 Zgodzę się z tobą wonski_wr ale mogą być różne wersje co do tego pseudo sklepu więc chyba lepiej na zimne dmuchać :) a jeżeli to faktycznie jest niedokończona strona to powinna być usunięta. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts