Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Jeśli tak lubisz shout guny a zakładam że tak, bo je wybierasz to kup albo 2 albo 3. Licz się z tym że mają dużego kopa, nie zbyt dużą celnośc zasięg powinien byc dobry. Ja bym proponował lepiej dla Ciebie ak-47 cyma lub mp5 a5 cyma. Ale to już twój wybór. Pozdro :killer:

Gwiazda nadziei niknie zawsze ostatnia.

Primo.

NIGDY TANIE MILITARIA !!

Drugo.

Jak chcesz coś kupić to wybierz z tego :

http://www.taiwangun.com/?str=category&amp...e7f2d230dfa0132 - Cała masa dobrych Shotgónów (DE jest dobrze wykonane a JT ma troche lepsze osiągi)

AK47 (lub S) spring od Cymy (ale niewiem gdzie je mozna teraz dostać)

Ewentualnie springi G36 do których link podał bastekkk

Możesz również wstrzymać sie z bólami i dozbierać trochę kasy na np MP5 (AEG) lub AK Cymy - w promocjach na GunFire.pl można je wyrwać czsem w Baaaaardzo niskich cenach :P

Dla mnie te shout guny niczym się nie różnią ... Kup lepiej mówie Ci Mp5 a5 lub ak-47 cymy na początek bardzo dobre, no chyba że naprawdę tak lubisz shout guny ... Aha pytałeś czy chodziło mi o sprężynówki, nie polecałbym ci elektryka na początek to jest raz, nie wiem ile masz kasy to dwa, a taniego gówna które nazywają elektrykami ( za 100 zł) to można w buty wsadzic. Tyle pozdro :killer:

Gwiazda nadziei niknie zawsze ostania.

A jeszcze jedno nie kupuj H&K G36C bo to jest gówno... za wygórowaną kase.

Jeśli chcesz kupic ak-47 cymy to możesz kupic je na www.airsoftguns.pl za 75 zł a Mp5 A5 szukaj na allegro bo nigdzie jej teraz nie ma.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...