agat Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 Panowie szukam munduru MarPat (Digital) Woodland oczywiscie KONTRAKTOWY gdzie znajde, w Polsce takowe? I w miare szybko?! Szukam po sklepach i znalezc nie moge!! Quote Link to post Share on other sites
piotrekSGUS Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 http://wmasg.pl/forum/index.php?showtopic=31367 Quote Link to post Share on other sites
agat Posted January 25, 2007 Author Report Share Posted January 25, 2007 Tak juz chcialem zamawiac 3 komplety!! Dzwonie pytam o cene ... wchodze na aukcje czytam BALLTLE RIP a mnie interesuje KONTRAKT!! GDZIE KUPIC W POLSCE KONTRAKT :)? Quote Link to post Share on other sites
Vampez Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 Ojj ja nie wiem czy w Polsce można dostać. Jeśli nie ma na allegro to :# Ale zawsze do Gun`a możesz zagadać z pytanie czy nie sprowadzi. Vampez Quote Link to post Share on other sites
RainMaker Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 Tak juz chcialem zamawiac 3 komplety!! Dzwonie pytam o cene ... wchodze na aukcje czytam BALLTLE RIP a mnie interesuje KONTRAKT!! GDZIE KUPIC W POLSCE KONTRAKT :)? Nie ma pomylki - wracaj na allegro, nie wciskaj kup teraz tylko pisz maila do GunSmoka - teraz ma Proppery bez kontraktu ale rownie czesto handluje kontraktami i cena jest podobna - czyli przyzwoita. Zreszta miedzy nami (maly OT) jakbym mial wybierac miedzy kontraktem, a battle ACU to wybralbym ten drugi (nawet to zrobilem zreszta ;) ). Tak czy siak GunSmoka dobrze Ci polecono - u niego kontrakt kupisz napewno. Quote Link to post Share on other sites
piotrekSGUS Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 Z tego co wiem Gun ma Marpat'y we wszystkich rozmiarach (kontrakty), przynajmniej tak było miesiąc temu.. . Tylko po prostu nie wystawia. Wystarczy zadzwonić i zapytać się :). Quote Link to post Share on other sites
scizophrenikz Posted February 6, 2007 Report Share Posted February 6, 2007 dokładnie.. a jak nie możesz nadal znaleźć to ja czasami z ebay'a różne rzeczy biore. tam są i marpaty. jak potrzebujesz pomocy to pisz. pzdr Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts