Karolhunter Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 Witam. Chcialbym poznac wasze pomysly na zbudowanie obozowiska w terenie zalesionym. Obozowiska maja miec charakter typowo militarny. Mile widziane plany i projekty. :uśmiech: ;-) Link to post Share on other sites
thor_ Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 W lesie nie możesz sobie nic zbudowac chyb ze masz ochote na mandaciki.... Co rozumiesz od poeciem obozowisko?? wały/nasypy ziemne, drut kolczasty, wieże, okopy, bunkry, stanowiska kmów, moździerzy...???? Link to post Share on other sites
adam14 Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 Poproś thor-a on chyba jest geodetą wytyczy wam miejsce pod budowe. Sorrki poniosło mnie . :mrgreen: Poszperaj w SPEC OPS. http://www.specops.com.pl/main.htm Link to post Share on other sites
Karolhunter Posted January 26, 2007 Author Report Share Posted January 26, 2007 spoko z tym ze ja niemam na mysli konkretnych lasow tylko jakies wieksze skupiska drzew na nieuzytkach czy kolo mokradel takich jakie sa w okolicach Tomaszowa lub Szprotawy :-o Link to post Share on other sites
wiesiu_de_monkey Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 Bierzesz łopatę, kopiesz kilka dołów, ziemię do worków, jak zabraknie worków, to wały ziemne, tu i ówdzie pierdzielnij gałązki i masz. Możesz siedzieć, póki Ci się nie znudzi lub ktoś Cię stamtąd nie wygoni. Wielka mi sztuka :-F Link to post Share on other sites
Thad Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 Zacznij od uzyskania zgody właściciela terenu ;) Link to post Share on other sites
Raddar Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 To nie jest takie proste, mam teren dość duży i zrobienie czegoś wielkiego, dobrego, ogrodzonego i takiego żeby nikt nie rozwalił graniczy z cudem. Po trzech dniach barykady byly wszedzie porozwalane. Link to post Share on other sites
Px Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 Ewentualnie można sie wybrać na totalne zadupie 8) Albo wykupić kawał ziemi... Link to post Share on other sites
Recommended Posts