mateusz Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 (edited) Check this out 8-) Edited January 30, 2007 by mateusz Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 To mi bardziej wygląda na "making of" niż promo ;) Quote Link to post Share on other sites
hellmans Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 Troszkę off i czepiam się ale... Ja wiem, że wszyscy kochamy USA, ale same emki :-F Nie żebym coś mówił, ale gdyby nie emki i pozowane sceny byłoby całkiem fajnie ;-) Quote Link to post Share on other sites
Arthur Currie Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 Skoro USA to logiczne ze będą eMki wszelkiej maści. To tak czepania się czepialskich. A sam filmik dynamiczny choć z materiału który jakoś taki "ciężki w odbiorze". Gdyby sceny (bo w sensie zmontowania filmk jest dobry i to montarz daje mu dynamiki) były by przecwiczone kilka razy to było by o wiele przyjemniej to oglądać. Quote Link to post Share on other sites
piotrekSGUS Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 Filmik całkiem fajny, tylko trochę kiepska jakość :). Quote Link to post Share on other sites
Dale Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 a mnie rażą 2 rzeczy. Pierwsze wejście do budynku - widać że najpierw wszyscy stali a potem zaczynają biec, i 37 sekunda. Czemu ten ktoś biegnie w kadrze za 'aktorem' skoro nie bierze udziału? ale ogólnie nie jest żle :ok: Quote Link to post Share on other sites
Sgt.Thomas Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 (edited) filmik całkiem - przyjemny :-), choć dla mnie za dużo bieganiny ;-) Edited February 2, 2007 by Sgt.Thomas Quote Link to post Share on other sites
mateusz Posted February 2, 2007 Author Report Share Posted February 2, 2007 (edited) ta cała bieganina na początku to były ćwiczenia ze strzelania do celu na czas :) Dlatego gdzie niegdzie wcinała się w kadr osoba która mierzyła czas. A co do broni to jeśli dobrze się przyjrzysz to zobaczysz MP5 i SAW'a 8) Jak się komuś spodobało i chce sobie zobaczyć lepszej jakości film to może go ściągnąć tutaj http://tiny.pl/wsf6 Edited February 2, 2007 by mateusz Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts