kalach Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 Witam! Mam problem ;) Kupiłem sobie mp001 i musiałem ostatnio ją rozkręcić bo kulki ugrzęzła i musiałem przepchać, i teraz jest coś nie tak z HU nie podkręca kulki za dobrze, chociaż jak patrzyłem na niego to napewno się nie uszkodził. HU był ustawiony na minimum podczas czyszczenia. Teraz nawet po ustawieniu na maksimum HU kulki nie są tak dobrze podkręcane. Czy można gumkę HU jakoś bezpiecznie ściągnąć ? (pytam bo jeszcze się w to nigdy nie bawiłem). Ogólnie co radzicie zrobić ? Co może być przyczyną ? Gumka HU musi być suchutka czy nasmarowana (od wewnątrz) ? Liczę na waszą pomoc. Quote Link to post Share on other sites
Garoo Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 Gumka musi być sucha. Gumkę HU możesz ściągnąć rozbierając całą komorę hopsiupa. Jeżeli jest mokra to jest to główną przyczyną twojego problemu. Quote Link to post Share on other sites
Hawk14 Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 Mam podobny problem tak więc jak byś mógł Kałach krok po kroku dla zielonego napisać czego dokonałeś i jak to zrobiłeś... Był bym wdzięczny. Quote Link to post Share on other sites
barbie Posted July 7, 2007 Report Share Posted July 7, 2007 NIkt raczej tego nie napisze bo to wymaga czasu i chęci. A z tym ciężko, ale.. Właśnie, ale zawsze można wejść na youtube.com i sprawdzić tam. A tam jest manual w formie filmu jak rozkręcić cały karabin. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts