zel Posted February 6, 2007 Report Share Posted February 6, 2007 dorwałem ostatnio taki oto dziwny mag do ak, nie znam się na tym zbytnio ale jest z takiego plastiku jak do 74ek ale jest na 7.62, może mi ktoś powiedzieć ile to jest warte? dzięki z góry LINK -> http://img470.imageshack.us/img470/1181/kopiaobrazwh9.jpg Link to post Share on other sites
xxxFENCExxx Posted February 6, 2007 Report Share Posted February 6, 2007 Każda rzecz jest tyle warta ile koś jest za nia w stanie zapłacić - wystaw na licytację to się przekonasz. Link to post Share on other sites
zel Posted February 6, 2007 Author Report Share Posted February 6, 2007 jestem poprostu ciekaw czy ktoś sprzedawał coś takiego lub kupował Link to post Share on other sites
kazik_ Posted February 6, 2007 Report Share Posted February 6, 2007 (edited) Ktoś coś podobnego na allegro sprzedawał, ale cena CHYBA nie przekroczyła 30-35zł (albo nikt nie kupił, już sam nie pamiętam). Edited February 6, 2007 by kazik_ Link to post Share on other sites
REMOV Posted February 6, 2007 Report Share Posted February 6, 2007 (edited) dorwałem ostatnio taki oto dziwny mag do ak, nie znam się na tym zbytnio ale jest z takiego plastiku jak do 74ek ale jest na 7.62, może mi ktoś powiedzieć ile to jest warte?Co w tym jest dziwnego? Moim zdaniem jest to zwykły, polski magazynek do kbk AK/AKM z tworzywa sztucznego, z serii (stosunkowo niewielkiej, fakt) wytwarzanej przed upadkiem ZM Łucznik na początku XXI wieku. Cena? Ojej, no desperat i kolekcjoner może do 40-50 PLN za coś takiego zapłaci. Metalowe magazynki do AK są na Allegro po 25 PLN. Innymi słowy - zostaw sobie na przyszłość, chyba, że jesteś zdesperowany i na kino Ci brakuje ;) Edited February 6, 2007 by REMOV Link to post Share on other sites
zel Posted February 6, 2007 Author Report Share Posted February 6, 2007 ok, dzięki można zamknąć ;-) Link to post Share on other sites
Recommended Posts