Daniu Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 Witam zakupiłem replike na tanich militariach M83 A2 Jednak pojawił się problem ponieważ gdy zadzwoniłem do sprzedawcy powiedział ze bateria od nowości jest rozładowana nalaży ją ładować 8-10h jednak gdy podpinam baterie do ładowarki didoa w ładowarde wogóle się nie świeci a bateria którą ładuje nie jest nawet ciepła więc chyba coś jest nie tak prosze poradźcie mi co mam zrobić :( !! Quote Link to post Share on other sites
Maku89 Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 Daj zdjęcia tej ładowarki lub jakiś opis. Możliwe, że poprostu otrzymałeś wadliwą łądowarkę. Standardowo aku są w pewnej części naładowane i najpierw trzeba je rozładować, a potem dopiero naładować i powtórzyć ten cykl kilka razy (ogólnie rzecz biorąc jest to najlepsza metoda ładowania). Jaki jest woltaż i pojemność baterii? Jaki jest prąd ładowania? Ile czasu próbowałeś ładować baterię? Quote Link to post Share on other sites
FireBurner Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 Co masz zrobić??? Odesłać bubel tam gdzie go kupileś i domagać się sprawnego technicznie towaru lub zwrotu pieniędzy. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts