erni Posted February 19, 2007 Report Share Posted February 19, 2007 Witam Wymieniłem lufe, po złużeniu całości(nie po raz pierwszy,wg instrukcji z machineguna) chiałem strzelić i nic,tłok zatrzymał się z tyłu. Nie wiem jak to naprawic :wink: Proszę o pomoc.Oto jak to wygląda: Quote Link to post Share on other sites
szeregowy_miles Posted February 19, 2007 Report Share Posted February 19, 2007 (edited) nie skręcaj repliki, podłącz akumulator i silnik...naciśnij spust i zobacz czy się kręci (oczywiście silnik a dokładnie wirnik silnika) 8) Edited February 19, 2007 by szeregowy_miles Quote Link to post Share on other sites
erni Posted February 19, 2007 Author Report Share Posted February 19, 2007 Sam silnik działa, tylko po złożeniu jest tak jakby chciał a nie mógł :???: Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted February 19, 2007 Report Share Posted February 19, 2007 Zwolnij antireversala i spróbuj jeszcze raz na semi. Jak znowu tak się stanie to spróbuj z inną baterią, lub naładuj dobrze tą co masz. Quote Link to post Share on other sites
wurst Posted February 19, 2007 Report Share Posted February 19, 2007 J/W aczkolwiek możesz: -Wygiętym w hak gwoździem sprobować zwolnic antireversal przez otwór z tyłu gb przy zębatce silnikowej (nie polecam) -Ząbek po ząbku obracać zębatke silnikową i po każdym przeskoku o ząb czymś blokować aż w końcu strzeli (bardzo nie polecam ;-) ) Quote Link to post Share on other sites
erni Posted February 19, 2007 Author Report Share Posted February 19, 2007 z bateria też próbowałem i nic :wink: a jakis bezpieczny sposób który polecacie Quote Link to post Share on other sites
erni Posted February 20, 2007 Author Report Share Posted February 20, 2007 I po problemie.Dzięki za pomoc szczególnie dla OLO ;-) .Musiałem rozkręcic GB,próbowałem szydełkiem i ułamał sie kawałek,wpadł do środka gb i niebyło wyjścia :lol: Ale wszystko działa. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts