Tapp Posted February 19, 2007 Report Share Posted February 19, 2007 Witam ! Widze, że jest to odpowiedni dział na prezentowanie filmów, więc chciałem zaproponować jeden :uśmiech: Jest to pierwsszy film Mysłowickiej grupy airsoft ( IFOR ) :uśmiech:, mojego montażu - mam nadzieje, że spodoba się Wam :-P http://video.google.pl/videoplay?docid=-1205995059452404459 Wszelkie komentarze oraz sensowana krytyka mile widziane :uśmiech: Quote Link to post Share on other sites
thor_ Posted February 20, 2007 Report Share Posted February 20, 2007 Do filmu technicznie nic nie mam Ale.. ;) Super sprawa gość ze snajperką "w CQB" zaproponowałbym bym mu odłozenie kasy na broń boczna i w takich sytuacjach klamkę w rekę... Wejście przez drzwi pod koniec filmu dwóch gości na raz tez było fajne. ;) Quote Link to post Share on other sites
Mifumi Posted February 20, 2007 Report Share Posted February 20, 2007 Ja też nie widze większych błędów Jednak nie zabłysne, ale dostać ze snajpy bolałoby(Mam nadzieje że to tylko do filmu i posiada broń boczną :-F ) I oglądałem też "gagi" z tego jak nakręcaliście Najbardziej mi sie spodobał ten jak wchodzi 1 przez okno a 2 juz chce wchodzic, łapie za ramy okna i okno się zamyka przed nosem :wink: przekomicznie to wyglądało :lol: Quote Link to post Share on other sites
Tapp Posted February 20, 2007 Author Report Share Posted February 20, 2007 hehe, oczywiście, że tamten snajper posiada broń boczną ( gaziak ), ale jednak snajpa lepiej pasowała do filmu ;-) Quote Link to post Share on other sites
DariuszM Posted February 20, 2007 Report Share Posted February 20, 2007 szczególnie celowanie przez lunetę w pomieszczeniu...;) chyba jednak najzwyklejszy pistolet lub nawet noż pasowałby bardziej :) Quote Link to post Share on other sites
thor_ Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 Moze by nie pasowały bardziej (bo może ideą filmu było zrobienie komedii) ale na pewno klamka byłaby bardziej sensowna. (ale nie jestem przekonany czy sens miął tu znaczenie;) ) Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 Faktycznie snajperka to pomyłka ;) W kilku miejscach widać problemy z trzymaniem sektorów. Poza tym niektórzy maja problemy z posługiwaniem sie bronią jedną ręką (wymachiwanie na prawo i lewo M16 trzymanym za magazynek to zdecydowanie nie jest to o co chodzi ;)). Najbardziej mi sie spodobał ten jak wchodzi 1 przez okno a 2 juz chce wchodzic, łapie za ramy okna i okno się zamyka przed nosem To mały pikuś - przyroda, trzeba umieć reagować na takie sytuacje, ale zostawienie (repliki) broni jest totalną amatorszczyzną ;) Quote Link to post Share on other sites
Tapp Posted February 21, 2007 Author Report Share Posted February 21, 2007 hehe, wiadomo - początki są trudne ;) ale w ciągu niecałych 5 miesięcy istnienia teamu, to sporo się i tak zmieniło ;) każdy z drużyny wydał już ponad 1000 zł na ekwipunek i sprzęt - co jest chyba dobrym wynikiem jak na osoby, które nie mają stałego dochodu ;) vide uczniowie liceum i tymbardziej studenci :P a co do filmu, to wiadomo, człowiek uczy się na błędach ;) następny film nie będzie zawierał błędów ( mam nadzieje ) :uśmiech: Quote Link to post Share on other sites
hegemon Posted February 22, 2007 Report Share Posted February 22, 2007 tzn jezeli chodzi o film to zawiera duzo błedów ale to dla tego ze nie byl to film czysto rezyserowany tylko poprostu zapis z treningu...Gdybysmy rezyserowali na bank wyszło by lepiej :) Quote Link to post Share on other sites
berliners Posted February 26, 2007 Report Share Posted February 26, 2007 Film dobry, fajny klimat choć tak do końca go nie czaje. Świetny dodatek z "scenami nieudanymi". :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts