orzeł1993 Posted February 19, 2007 Report Share Posted February 19, 2007 Witam. Mam kilka pytań odnoszących się do AK-74. Po pierwsze: czy i gdzie można nabyć składaną kolbę do tego modelu, i czy pasowałaby do cm031. Po drugie: gdzie można kupić osobno rączkę do 74??? z góry dzięki pozdro dla wszystkich maniaków! Link to post Share on other sites
Urban Posted February 20, 2007 Report Share Posted February 20, 2007 O takie czesci możesz zapytac Krakmana (www.taiwangun.com), nawet jak niektórych nie ma "na pułkach sklepowych" to czasem mozna je nabyc. Link to post Share on other sites
orzeł1993 Posted February 20, 2007 Author Report Share Posted February 20, 2007 Dzięki za info. Mam też jeszcze jedno pytanie: jak AK-74 cymy sprawdza się w boju? w opisie na gunfire.pl podobno ma trzeszczącą rączkę i słabą kolbę. Czy wszystkie modele tak mają czy tylko niektóre??? :???: Link to post Share on other sites
0L0 Posted February 20, 2007 Report Share Posted February 20, 2007 Post do usunięcia... Link to post Share on other sites
orzeł1993 Posted February 20, 2007 Author Report Share Posted February 20, 2007 Na works11.com jest kolba do Tantala. Jak myślicie dało by się zamontować ją na ak-74 cymy? POŁĄCZONO TEMATY CHEMIK Link to post Share on other sites
Urban Posted February 20, 2007 Report Share Posted February 20, 2007 (edited) nie wiem czy powinienem odpowiadać bo to już do "Zielonych" się kwalifikuje. No ale dobra. jak AK-74 cymy sprawdza się w boju 1. Zależy kto go używa :P 2. Jak każdy inny stockowy elektryk podobno ma trzeszczącą rączkę Ma ale to nie przeszkadza chyba w czasie walki ? w każdym razie nie skrzypi jak kości staremu dziadowi podobno ma (...) słabą kolbę Nie wygląda jakby miała odpaść czy coś. W każdym razie mi jeszcze nie odpadła Pozdrawiam ;) Edited February 20, 2007 by Urban Link to post Share on other sites
sgt.Chaos Posted February 20, 2007 Report Share Posted February 20, 2007 Następny? Niedługo otworzymy lodówkę, a tam kolejny topic o AK74 :-D Na forum masz obszerne tematy: o samej replice, o tuningu zewnętrznym i wewnętrznym. Jest tam wszystko a nawet więcej... Link to post Share on other sites
SwideR Posted February 20, 2007 Report Share Posted February 20, 2007 chwyt jest gorzej niz tragiczny i skrzypi jak kosci starego dziadka, jeszcze nie pamietam zeby jakas czesc tak skrzypiala... Link to post Share on other sites
orzeł1993 Posted February 20, 2007 Author Report Share Posted February 20, 2007 dzięki za odpowiedź. jeśli chodzi o "dorosłe" repliki faktycznie jestem nowy. jak zwykle pozdrowienia ;-) Link to post Share on other sites
Urban Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 skrzypi jak kosci starego dziadka Mój az tak bardzo nie 8-) Co nie oznacza że w ogóle nie trzeszczy ale nie aż tak :D Link to post Share on other sites
rooster Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 Niemoge znaleść na forum jakichś opisów jak krok po kroku rozłożyć AK47, jesli ktoś ma linki to prosze żeby je wkleił, wyszukiwarka niejest zbyt wszechstronna (kiedyś o wiele lepiej się szukało) Link to post Share on other sites
0L0 Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 Proszę bardzo... Link to post Share on other sites
Diablo Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 rooster Ja sam opisywałem jak zmienić body z plastikowego na metal :) gdzieś to czaji sie chyba w tuningu AK takze poszukaj ;P Link to post Share on other sites
Recommended Posts