Ohtar Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 Witam. Czy potrafilibyście mi polecić dwuosobowy namiot w cenie do 600 zł? Jeżeli tak, to bardzo prosiłbym o opinię. Opcja szukaj zadziałała w przypadku śpiwora, ale tematu o namiotach nie stwierdziłem. Namiot miałby być dwuoosobowy, z możliwym przedsionkiem na bagaż. Przydałoby się, żeby taki namiot był w "niebijącychwoczybarwach" - woodlandy, pantery, oliv draby mile widziane. Żeby chronił przed deszczem. Nie musi być specjalnie lekki. Takie rzeczy to tylko w erze? Z góry dzieki za pomoc. Link to post Share on other sites
Imashel Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 Poczytaj opinie na ngt.pl, tam powinieneś znaleźć coś co będzie Ci odpowiadało. Link to post Share on other sites
Ohtar Posted February 21, 2007 Author Report Share Posted February 21, 2007 (edited) luzik :) już znalazłem poligona 2, dzieki Edited February 21, 2007 by Ohtar Link to post Share on other sites
Imashel Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 Miło mi, że mogłem pomóc ;) Link to post Share on other sites
Recommended Posts