hary934 Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 (edited) Kable nic nie maja to celności, czy mocy broni, one poprostu przewodzą prąd. Być może kable nie pozwalają dla GB wrócić na swoje ''pirwotne'' miejsce w body, przez co jest gdzieś nieszczelnośc między GB a komora HU-ale to bardziej by wpływało na moc, czyli podsumówując to tak, jakby powiedzieć 'ostanio wiatraki wcale się nie ruszały i pierniki wyszły nie smaczne'. Pogrzeb przy HU- może go zalałes, może ci się przestawił przy montażu- to niejest wina kabli. Edited October 23, 2007 by hary934 Quote Link to post Share on other sites
Ja-Bo Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 To, że nie jest to bezpośrednia wina kabli, to chyba oczywiste. GB wcisnąłem troche siłą, ale nie aż tak bardzo...wszystkie śrubki od hopa zakręcily się bez najmniejszego problemu, GB też wydawał się być na swoim miejscu (zakręciłem jakos selektor ognia) ... GB może być najwyżej TROSZEcZKĘ przesunięty w prawo, lub do tyłu. Kable mogą dociskać, bo jednak są dużo grubsze ... no bo przez jaką odległość powinien lecieć prosto 0.20 EXCEL? Chyba więcej niż 10-15m? :) Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 Oczywiste, że GB ci krzywo siadł. Spróbuj kable jakos inaczej poprowadzic. Musi osiągnąc "naturalną pozycję". Quote Link to post Share on other sites
Ja-Bo Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 To może być przez to? Jakies 'milimetrowe' różnice w ustawieniu to powodują? Quote Link to post Share on other sites
Adam10 Posted February 4, 2008 Report Share Posted February 4, 2008 moza tez kupić kable niskooporowe w dobrym elektrycznyym. to ie chyba opłaca ale nie wiem co z jakością tych kabli ;) g&P robi kable niskooporowe za 125 zeta. czy ktoś coś moze powiedzieć, porównać te kable firmowe i z elektrycznego? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts