poldeck Posted February 26, 2007 Report Share Posted February 26, 2007 witam! Mam pytanko dotyczące R7 wella. Czy on musi tak głośno chodzić? I ewentualnie dtrugie: co można zrobić aby chodził ciszej? Z góry dziękuję za pomoc. Quote Link to post Share on other sites
wurst Posted February 26, 2007 Report Share Posted February 26, 2007 (edited) -Wyregulować silnik -Idealnie wypodkładkować zębatki -Uszczelnić na maxa -Zestaw cichej głowicy -hmmm tłumik ? ;-) Edited February 26, 2007 by wurst Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted February 26, 2007 Report Share Posted February 26, 2007 Jedyne słuszne rozwiązanie to kupienie sprzętu markowego :lol: ...serio, spora część replik replik wella chodzi jak wiertarka na udarze ;) Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted February 28, 2007 Author Report Share Posted February 28, 2007 No, w okolicy końca lipca będzie śliczne m4 CA z tuningiem level III z ASGshopu:P do tego czasu pomęczę sie z tym wellem... Widzę, że żeby go wyciszyć to musiałbym bawić się w duże koszta a to oznacza, że z kolei lepiej zbierać kasę na coś porządnego... :uśmiech: Quote Link to post Share on other sites
angel Posted March 1, 2007 Report Share Posted March 1, 2007 Jezeli chodzi ci glosno silnik wyreguluj go kluczem imbusowym.Masz to opisane w instrukcji. Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted March 2, 2007 Author Report Share Posted March 2, 2007 Sam silnik chodzi dobrze... Jak zagladałem do GB to mam wrażenie , że źle są zebatki spodkładkowane, ale nie dłubie przy tym by nie zrypać...:P Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts