Fearie Posted February 28, 2007 Report Share Posted February 28, 2007 http://allegro.pl/item171045614_kolimator_...swietlenie.html Czy jest wogóle coś wart? Czy lepiej się z nim nie pokazywać na strzelance? I jaki kolimator byście polecili do 200zł? Quote Link to post Share on other sites
maxavelli Posted February 28, 2007 Report Share Posted February 28, 2007 Nastepny ktory mysli, ze na strzelance to trzeba sie "pokazac". Przede wszystkim ma odpowiadac Twoim preferencjom i ma Ci sie przez niego wygodnie celowac! Mam kolege w jednej z bardziej powazanych ekip ASG w Polsce. Korzysta z kolimatora Tasco za 25 zl. Jemu odpowiada - trafia dzieki niemu. W czym problem? Quote Link to post Share on other sites
Shadow Posted March 1, 2007 Report Share Posted March 1, 2007 Kwesta charakteru ludzi, z którymi się strzelasz... A co do kolimatora, patrzyłem przez niego i powiem ci, że ten kolimator strasznie zniekształca obra a to przybliżenie jakieś dziwne. Kup lepiej jakiś zwykły koli. Quote Link to post Share on other sites
Fearie Posted March 1, 2007 Author Report Share Posted March 1, 2007 Eh... "pokazać" chodziło mi o to czy będzie się nadawał do użytku i niebędzie mi jakiś numerów wykręcał. Ale dzięki za opinie. Quote Link to post Share on other sites
QLIG Posted March 2, 2007 Report Share Posted March 2, 2007 A tak na marginesie,ten ma zieloną plamkę...W "zielonej" scenerii może być słabo widoczna 8) Lepiej znależć z czerwoną. Quote Link to post Share on other sites
Szreder Posted March 3, 2007 Report Share Posted March 3, 2007 Kropka jest dobrze widoczna... i nawet przyjemniejsza niż czerwona. Quote Link to post Share on other sites
Shadow Posted March 3, 2007 Report Share Posted March 3, 2007 Kwestia gustu według mnie... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts