Pituch Posted April 19, 2007 Report Share Posted April 19, 2007 HS, wiadomo już o której się zacznie i o której skończy? Quote Link to post Share on other sites
Headshot Posted April 19, 2007 Author Report Share Posted April 19, 2007 Mysle że LARP(akcja) zacznie sie o 10.00 zbiórka do 9.30 koniec zależy od ludzi, można zrobic ognisko czy cuś, wiadomo jak to takie imprezy...ktoś chce sie piwa napić a ktoś inny sie spieszy do domu sama rozgrywka mysle że niedłużej niż do 17.00 Quote Link to post Share on other sites
Headshot Posted April 21, 2007 Author Report Share Posted April 21, 2007 Jest mi bardzo przyjemnie poinformowac że właśnie przekroczyliśmy magiczną liczbę 60 uczestników larpa Quote Link to post Share on other sites
Lucas Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 Hmm jak pisałem już na gg Grupa Rainbow stawi sie w sile 8 osób Quote Link to post Share on other sites
gunmaniak Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 Będę Quote Link to post Share on other sites
Kaczor-ASG Posted May 5, 2007 Report Share Posted May 5, 2007 ZAJEBISTA impreza... nie ma co. Kto nie byl niech zaluje. Pisze sie na nastepna akcje... mam nadzieje ze niedlugo:hahaha: Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted May 6, 2007 Report Share Posted May 6, 2007 Jedno jest pewne... już nigdy nie dam sobie odebrać broni :roll: Poza tym wszystko było bardzo ciekawe, szczególnie końcowa akcja z pacyfikacją miasteczka :mrgreen: Gratulacje dla organizatorów i ludzi, którzy wczuli się w odgrywane role :ok: Było by miło jak by ktoś miał możliwość udostępnienia z 35MB miejsca na serwerze na zdjęcia... jak nie to wrzucam na rapidshare. FOTY: http://rapidshare.com/files/29764957/Che__...1__0L0.rar.html Quote Link to post Share on other sites
>Shade< Posted May 6, 2007 Report Share Posted May 6, 2007 (edited) Witam! Dziękuję wszystkim za przybycie. Wiele osób potrafiło odnaleźć się w scenariuszu i dobrze się bawić. No i dobra. Przyjazd części (większości) cywilów w mundurach cholernie mnie rozczarował, bo to tylko pokazało w jakim celu się tam zjawili. Z drugiej strony szcunek dla tych co jednak pojawili się w tych cywilnych ubraniach. Zapamiętam! ;) Po to na stronie wisiała ta lista, żeby każdy mógłsię przygotować, ale mniejsza z tym. Ogólnie rzecz biorąc i tak było fajnie. :mrgreen: Przyjechało mnóstwo fajnych osób i dziękuję im jeszcze raz za mile spędzony czas. Pozdrawiam i do następnego razu! Shade Grim Reapers - Chełm Edited May 6, 2007 by >Shade< Quote Link to post Share on other sites
colonel Posted May 6, 2007 Report Share Posted May 6, 2007 (edited) Witam, W imieniu ekipy kontyngentu Brytyjskich sił Royal Marines ( Rainbow ) Bardzo serdecznie dziękujęmy za dobrą zabawę i świetny klimat , Wszystkie uwagi jakie mieliśmy do organizacji tego LARPA przekazałem osobiście organizatorowi. Nie uważam że wypisywanie tego na forum zmieniło by moją ocenę przygotowania impreza a forma indywidualna pomoże organizatorą na przyszłość zniwelować błedy do ZERA Bardzo serdecznie dziękuję uczestniką zabawy za klimat i przepraszam że nie zostaliśmy dłużej z Wami ale przed nami było jeszcze 464 km drogi powrotnej..... KOZI , Bardzo Cię przepraszam i pozdrwaiam cały P.A.T. do zobaczenia Edited May 6, 2007 by colonel Quote Link to post Share on other sites
PAT_Jezior Posted May 18, 2007 Report Share Posted May 18, 2007 Gdzie reszta fotek ? Quote Link to post Share on other sites
Acho Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 (edited) fotki osób z lublina znajdziesz na asglublin.pl Edited August 21, 2007 by Acho Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts