POW-MIA Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 Zamierzam kupić Cirasa (oczywiście kopie) ale nie wiem z jakiej firmy będzie najlepszy Proud, Phantom.Prosiłbym o rady i recenzje jeżeli ktoś posiada.Interesuje mnie jakość i kolor (zielony).Pozdrawiam Link to post Share on other sites
Yahalom Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 Phantom z tego co pamiętam jest najlepszy. Tradycyjnie, jeśli użyjesz opcji szukaj znajdziesz satysfakcjonującą cię odpowiedz. Link to post Share on other sites
POW-MIA Posted March 9, 2007 Author Report Share Posted March 9, 2007 Użyłem opcji szukaj ale informacje które znalazłem nie usatysfakcjonowały mnie:( wiec napisałem ten temat i czekam na wypowiedzi.Pozdrawiam:) Link to post Share on other sites
Foka Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 Kurwać, człowieku, 3ci raz dzisiaj zwracam Ci uwagę, że temat był już poruszany. Skoro nie padła odpowiedź na Twoje pytanie to zadaj je w wątku poświęconym CIRASowi, a nie ciągle zakładasz nowe tematy. Ostatnia szansa - zadaj pytanie we właściwym wątku albo poleci ban jak stąd do Jochanesburga. Link to post Share on other sites
Recommended Posts