trojan123 Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 Witam !! Niedawno zakupiłem berette m93 Kjw (taka z funkcją auto fire) W warunkach domowych wzsystko działa sprawnie,ale na strzelance nie było tak kolorowo :roll: Mianowicie miotał kulkami na jakies 20 metrów i auto fire nie działał (na strzelance było 11 stopni) Mój kumpel ma tą samą replike i i nic takiego nie zaobserwowaliśmy , wszystko było ok. Czy to wina maga? Można to jakoś naprawić?? Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 Źle nasmarowane automaty GBB lubią tak robić - mój Ingram zachowuje się podobnie, jak jest suchy. Silikonu? ;) Quote Link to post Share on other sites
trojan123 Posted March 11, 2007 Author Report Share Posted March 11, 2007 Ja ją dopiero kupiłem i byłem na pierwszej strzelance .Koleś w sklepie na moich oczach ją smarowal Quote Link to post Share on other sites
r4st4 Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 parawdopodobniej to wina zaworka w magu lub green gazu Quote Link to post Share on other sites
trojan123 Posted March 12, 2007 Author Report Share Posted March 12, 2007 Też tak myśle , oby mi to naprawili .Jest jeszcze jedno ale bo wkładałem maga kumpla do mojego pistoletu i też sie za bardzo nie rwał do strzelania .... Quote Link to post Share on other sites
tofik___ Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 Sprawdź czy Twój magazynek dobrze działa w broni kolegi, zwróć uwagę też na gaz, są takie które nie nadają się do broni z blow-backiem i mogą służyć jedynie jako gaz do zapalniczek gdzie nawet nieźle sobie radzą :) pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
trojan123 Posted March 12, 2007 Author Report Share Posted March 12, 2007 Hmm o ile pamiętam to mój mag w jego pistolecie też nie strzelał ładnie, jeden strzał był mocny a drugi słabszy (tak w kółko) Jaki z tego morał ? Spluwe i maga moge sobie wsadzić w buty??? Hmm o ile pamiętam to mój mag w jego pistolecie też nie strzelał ładnie, jeden strzał był mocny a drugi słabszy (tak w kółko) Jaki z tego morał ? Spluwe i maga moge sobie wsadzić w buty??? Quote Link to post Share on other sites
r4st4 Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 Jedna rada na to oddaj na gwarancię guna albo zmnień zaworek w magu Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts