Euzebi Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 Witam ! Czy ktoś oprócz mnie jest szczęśliwym posiadaczem w/w repliki ? Jeśli tak to zachęcam do podzielenia się opiniami i ewentualnymi uwagami. A rozpoczynając , powiedzcie mi czy w waszych MC51 również strasznie luzno obraca się pokrętło do regulacji hop-upa ? Pozdrawiam PS:Nie znalałem na forum tematu dotyczącego tej repliki , jeżeli jednak gdzieś się ukrył proszę o wyprowadzenie mnie z błędu. Quote Link to post Share on other sites
Styp Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 ... A rozpoczynając , powiedzcie mi czy w waszych MC51 również strasznie luzno obraca się pokrętło do regulacji hop-upa ? Euzeb, tutaj masz opis jak wygląda ten problem w innych SARach i jak z nim sobie poradzic(trzeci, czwarty i piąty post HateMe od góry): http://wmasg.pl/forum/index.php?showtopic=28547&st=20 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts