decybel Posted March 21, 2007 Report Share Posted March 21, 2007 Szukałem i nie znalazłem tematu o tłoku jak w temacie. Zamówiłem ten tłok i na dniach powinien do mnie dotrzeć. Ciekaw jestem czy ktoś z Was kupił ten tłok a jeśli tak to jak się on sprawuje? Jakie są Wasze opinie? Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted March 21, 2007 Report Share Posted March 21, 2007 Rewelka! Po 2 miesiącach używania go na sprężynie M130 na tłoku nie ma nawet rysek, gdzie "wzmocniony tłok guardera poszedł się j**** po 2 strzelankach. Quote Link to post Share on other sites
Gallain Posted March 21, 2007 Report Share Posted March 21, 2007 Świetny, po około 20 zacinkach na M140 brak jakichkolwiek śladów zużycia. Quote Link to post Share on other sites
Diablo Posted March 21, 2007 Report Share Posted March 21, 2007 na pierwszej zacince na M100 zmieliłem 4 zęby... a tak serio , to na M130 zmieliłem 4 tysiace kulek(jak narazie :D) i tlok jak nowy, ale były 4 zacinki :) Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 (edited) Gallian, tak BTW, do czego włozyłes M140? Jakiej firmy jest szkielet GB ?? I jeszcz ejeden OT. Gallian i Diablo, bedzieci ena majówce na borneo? Jak tak to miło było by się spotkac ;] Edited March 22, 2007 by Marcinek83 Quote Link to post Share on other sites
Gallain Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 (edited) M4A1 Carbine G&P. Szkielet ver. 2 stock G&P na 7mm łożyskach. W środku stockowa: prowadnica, głowica cylindra i dysza oraz łożyska. Wymienione: aluminiowa łożyskowana głowica tłoka Prometheus, zębatki STU CA, popychacz i okablowanie Guarder + silnik STU Systema. Co do Borneo - będę, nawet zapłaciłem jako trzeci :D Edited March 22, 2007 by Gallain Quote Link to post Share on other sites
Kmieciu4eveR Posted March 29, 2007 Report Share Posted March 29, 2007 Tłoczek jest dobry - mam M140 od pół roku i daje radę... choć zdarzało mi się podczas jednego scenariusza wystrzeliwać 600 kulek na full auto. Quote Link to post Share on other sites
Blade04 Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 (edited) Rewelka! Po 2 miesiącach używania go na sprężynie M130 na tłoku nie ma nawet rysek, gdzie "wzmocniony tłok guardera poszedł się j**** po 2 strzelankach. 6 miesięcy ganiam z takim tłokiem GUARDERA => sprezyna M130 + zebatki STU. Jakies 20k kulek poszło w tym okresie. Ostatnio wprawdzałem tłok i tylko dwa pierwsze zeby sa bardzo lekko zjechane reszta - drobne rysy. Teraz mam juz 2 strzelanki na tym tloku z M140 i jest OK! Ale na pewno mój następny tłok to będzie ten DF z tytanowymi zebami :) Widziałem wersje normalna - nylonową - RESPECT. Edited April 3, 2007 by Blade04 Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 z twoją kombinacją, rozwaliłem tłok guardera na 3 bodajze 4 strzelance, Nawet stalowy pierwszy poszedł sie je**** :F Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts