Besol Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 Którą kupić? Pod względem wizualnym - nie róźni się niczym od Tasco. Jak uważacie? ZOS: http://www.guncity.co.nz/zos-rifle-scope-3...xidp137700.html TASCO: http://www.strzelectwo.com.pl/index.php?id...TYCZNE&th=1 Czekam na opinie głównie porównań tych dwóch. Proszę, nie podawajcie linków do innych, nie piszcie ani jedna ani druga. Chce wiedzieć, która Z TYCH DWÓCH JEST LEPSZA. I powtarzam - są identyczne! Kształt, waga, kolor, wymiary, krzyż, przyrządy do regulacji pokrętła...wszystko wszystko. Zaślepki na obiektywy także identyczne (żółta i bezbarwna). Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted March 23, 2007 Report Share Posted March 23, 2007 Wzioł bym Tasco, dla tego że miałem ją kiedyś, jest całkiem pryzwoita w tej cenie, siatka też jest ciekawa itd. Widziałem tuning tej lunetki :F zapytaj kolesia Austin, on ja miał na m700 i nie źle stuningował :) Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted March 23, 2007 Report Share Posted March 23, 2007 A ja odnoszę dziwne wrażenie, że te lunetki są takie same, tylko z innymi napisami ;) Quote Link to post Share on other sites
Small_Hunter Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 Dokładnie- to te same lunetki. Czasami też sa z napisem gamo itp. Sam się kiedyś zastanawialem, czy nie ściągnąć, parti z nadrukiem "Templar" :D Quote Link to post Share on other sites
Okruch Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 Prawdopodobnie wyprodukowała je ta sama Chinka w Obozie Reedukacyjnym nr 22 im. Mao Tse Tunga. Kolega obok wygrawerował inne napisy i finał. Weź tańszą... ;-) Quote Link to post Share on other sites
BlazakoV Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 (edited) Lunetki tego typu (Tascopodobne) mogą się różnić jeszcze siatką celowniczą. Ta pokazana przy TASCO ma IMHO duże zastosowanie - pomaga przy strzałach na granicy zasięgu (No co, jak sie ma stocka TM to trzeba sobie jakoś radzić ;-) ). Jeżeli różnica w cenie będzie mniejsza niż 10zł, brałbym z tą "lepszą" siatką. Jeżeli obie maja takie same - patrz post wyżej. 8) Edited March 31, 2007 by BlazakoV Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts