Saba Posted March 23, 2007 Report Share Posted March 23, 2007 Witam! Nigdzie nie mogę znaleść zdjęć wnętrza pistoletu elektrycznego. Proszę o to że jak macie jakieś foty gb aep-a to proszę tu zamieszczać linki. Mogą być schematy. pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
laszak Posted March 23, 2007 Report Share Posted March 23, 2007 Quote Link to post Share on other sites
soldat Posted March 23, 2007 Report Share Posted March 23, 2007 O ile dobrze pamiętam to w temacie o Glock'u 18c z Cymy ktoś podał ładne zdjęcie GB. Quote Link to post Share on other sites
Saba Posted March 24, 2007 Author Report Share Posted March 24, 2007 dzięki za odpowiedź lecz niestety to nie o takie GB mi chodzi. :cry: Ja dostałem taniego elektryka za FREE od kumpla, i niestety był w częściach. Nie wiem jak go złożyć Link: http://www.sklep.airsoftguns.pl/product-po...z-BLOWBACK.html Nie wiem co i jak leży, i proszę nie pisać : "Nie składaj" bo ja musze go złożyć ze wzgęu na testy. Proszę kogoś o ta aby mi przesłał jeszcze inne wersje GB ale i tak dziękuję. Quote Link to post Share on other sites
SouthMan Posted March 24, 2007 Report Share Posted March 24, 2007 To co dostałeś to nie jest aep, tylko gówno wymodelowane na pistolet z bateriami w środku :P Quote Link to post Share on other sites
Saba Posted March 24, 2007 Author Report Share Posted March 24, 2007 twoja odpowiedź jest bez sensowna i nic nie wnosząca do tego tematu ;/ Quote Link to post Share on other sites
Arthur Currie Posted March 24, 2007 Report Share Posted March 24, 2007 jest niestety jak najbardziej prawdziwa Quote Link to post Share on other sites
Saba Posted March 24, 2007 Author Report Share Posted March 24, 2007 Jak bym chciał żeby ktoś pisał "Tandeta" to bym założył temat: "Zjedźcie po moim shit gunie" ale jest napisane coś innego. Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted March 24, 2007 Report Share Posted March 24, 2007 Jak bym chciał żeby ktoś pisał "Tandeta" to bym założył temat: "Zjedźcie po moim shit gunie" ale jest napisane coś innego. Ale czy dociera do ciebie że to nie jest AEP? To nawet nie jest jego kopia, tylko znacznie uproszczona wersja z którą za bardzo nic nie zrobisz. Quote Link to post Share on other sites
Arthur Currie Posted March 24, 2007 Report Share Posted March 24, 2007 To jest EBB (electric blow back). Inaczej tandeta. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts