Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Witam.

Czy wszystkie poniższe chest rigi są takie same ? :

1.http://www.rangershop.pl/product-pol-3504-ChestRig-US-digital-woodland.html

2.http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=104_80&products_id=994

3.http://www.sklep.vest.pl/product_info.php?cPath=25_30&products_id=152

Bo na jednej jest podany producent (miltec), na innych nie ma, na jednej pisze że jest wykonana z jakieś tam cordury a na drugiej że z polamyaydu czy jakoś tak (a może to to samo?).

Co możecie powiedzieć o ich jakości ? Mogą być na początek ?

Co ew. polecalibyście tak do 200 zł ?

pozdrawiam

no cóż, ogólnie mam emkę, ale z tego co wiem to ładownice w tych chestach które podałem są uniwersalne, wchodzą do nich magazynki od mp5 poprzez emki aż do ak :) Jeszcze spytam, te ładownice są przyszyte na stałe czy w jakiś sposób chest jest modułowy ?

pozdrawiam

a w jakim kamuflarzu masz? Napisz coś o nim więcej, jak z jakością wykonania, jak ze sztywnością i jakością materiału, ogólna wygoda noszenia, jak z regulacją rozmiaru, czy te boczne ładownice nie przeszkadzają ?(np. tak jak w patternie) ?

Cena coś podejrzanie niska.

pozdrawiam

ps. no i napiszcie jeszcze czy wszystkie chestrigi które podałem są takie same.

A we flecktarnie mam. Moim zdaniem jest bardzo wygodny, zakres regulacji jest dosyc spory. Boczne ładownice nie przeszkadzaja. Jakość materiału całkiem dobra, nie jest zbyt sztywna, nie krępuje zbytnio ruchów. Zapięcie ładownic jest na rzep i zatrzask. Do ładownic wejdą magazynk M4/G3/AK/MP5 bądź o podobnych gabarytach (sprawdzone). Wszystkie trzy Chest Rigi to dokładnie ten sam produkt tej samej firmy (Mil-Tec). Jak za tą cene to kamizelka bardzo dobra.

Edited by komora

a czy użyty materiał (marpat leśny) jest w miarę podobny do oryginału ? Bo na przykład ten ze sklepu vest.pl wydaje się jakby jaśniejszy od tych w pozostałych sklepach (a może to wina aparatu?) Proszę o szybką odpowiedź jak to jest z tym marpatem bo nie wiem czy brać acu czy marpata

pozdrawiam serdecznie

mam nadzieję że się zrozumieliśmy, oczywiście chodziło mi o kolory materiału, a nie o skład :) A czym on się tak bardzo różni od oryginału ? Jakiś inny rozstaw plam czy co ? bo moje oko (może nie wprawne, a raczej na pewno) nie zauważyło żadnych różnic.

pozdrawiam