kokonesko Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 Mam jedno pytanie, czy w replice AUGa z CA mozna przymocowac tlumik? Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
greloGPZ Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 tak odkręcasz tłumik płomienia i nakręcasz tłumik dzwięku. Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 Ew. lansujesz się i wymieniasz lufę zewnętrzną na Phantom Kita. Quote Link to post Share on other sites
kokonesko Posted March 31, 2007 Author Report Share Posted March 31, 2007 Dziekuje Quote Link to post Share on other sites
kokonesko Posted March 31, 2007 Author Report Share Posted March 31, 2007 Dobra odkrecam ale jaki tlumik? Quote Link to post Share on other sites
kokonesko Posted March 31, 2007 Author Report Share Posted March 31, 2007 Ja wiem ze plomienia ale niewiem jaki tlumik dzwieku :) Quote Link to post Share on other sites
BlazakoV Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 Sprawdź w instrukcji albo gdzieś na stronach sklepów jaki gwint ma lufa, i wybierz taki jaki ci się podoba z takim gwintem, ewentualnie dokup przejściówkę. :roll: Quote Link to post Share on other sites
over Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 Ze swojej strony polecam oryginalny tlumik CA - jeden z najtanszych, a przy okazji niezle wyglada. Ponadto poniewaz ma 2 rodzaje gwintu, jesli w przyszlosci zainwestujesz w inna replike, prawdopodobnie do niej rowniez bedzie pasowal. Tyle, ze znacznie wydluza karabin, przez co operowanie nim robi sie nieco trudniejsze. Z tlumikow, ktore nie zwiekszaja znaczaco dlugosci repliki chyba najsensowniejszy wydaje sie OPS King Armsa (tzn. najlepiej wyglada z AUG ;) ). Tyle, ze jego koszt jest prawie 3x wiekszy niz tlumika CA. Quote Link to post Share on other sites
kermit Posted April 2, 2007 Report Share Posted April 2, 2007 (edited) Co do długości karabinu to do wszystkiego się można przyzwyczaic ;) ja sam latam z augiem i tłumikiem KM Head (40/290) i jakoś mi nie za bardzo przeszkadza. M15 rifle ma tą samą długośc i ludzie go używający też nie psioczą na długośc replik. Jóż nie mówię tu o snajperkach - które są jeszcze dłuższe. Tak więc do wszystkiego się da przyzwyczaic ;) Edited April 2, 2007 by kermit Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts