Guest kozub Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 Mam problem. Kupiłem pod koniec lutego tego roku Glock 26M z Allegro za 20 zł. Dzisiaj mi się zepsuł. Czy to prawda, że tanie repliki sie szybko psują. Opłaca sie wymieniac w nich czę sci, czy lepiej kupic nową? :wink: :wink: :wink: Link to post Share on other sites
Matteusz Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 20 złotych kosztuje paczka kiepskich kulek .. Sam sobie odpowiedz na pytanie Link to post Share on other sites
signal Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 Jak chcesz tanią i nie fatalną replikę kup p99 z cybergun.pl i/albo shota de z taiwangun.pl . Link to post Share on other sites
signal Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 Miałem na myśli TEN PISTOLET i jeden z TYCH SZOTÓW Link to post Share on other sites
Guest m_kozub Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 Wszystkie tanie repliki kiedyś sie zepsuja. Używaj konsekwentnie polskich znaków. [Promant] Link to post Share on other sites
szkp Posted April 16, 2007 Report Share Posted April 16, 2007 "Kupiłem pod koniec lutego tego roku Glock 26M z Allegro za 20 zł. Dzisiaj mi się zepsuł." Masz szczęście- ja kupiłem za 30zł chyba jakiś "No. 188b" z allegro http://allegro.pl/item182462334_pistolet_b..._kolimator.html i zepsuł się po...dwóch dniach :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: Mówię(piszę) serio Link to post Share on other sites
Guest winst Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 Najlepiej kupić za 5 dych jakiegos krótkiego springa. Link to post Share on other sites
Zeles Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 Najlepiej kupić za 5 dych jakiegos krótkiego springa. Albo dozbierać i kupić elektryka. Link to post Share on other sites
Westie Posted May 15, 2007 Report Share Posted May 15, 2007 Ale ILE dozbierać? Ja przez rok "zbierałem" na MP5 Cymy z metalowym gb, a i tak nie jestem z niego całkowicie zadowolony. Link to post Share on other sites
Kuna Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 Polecam mp5 a3 tokyo marui. Na allegro kupisz tego springa za jakies 150zl, jest po prostu nie do zdarcia. Link to post Share on other sites
Guest Specskorpion Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 Mam problem. Kupiłem pod koniec lutego tego roku Glock 26M z Allegro za 20 zł. Dzisiaj mi się zepsuł. Czy to prawda, że tanie repliki sie szybko psują. Opłaca sie wymieniac w nich czę sci, czy lepiej kupic nową? sciana.gif sciana.gif sciana.gif Masz szczęście, bo sobie kupisz lepszego-"mam nadzieję". Link to post Share on other sites
generalsimus Posted July 29, 2007 Report Share Posted July 29, 2007 "Mam problem. Kupiłem pod koniec lutego tego roku Glock 26M z Allegro za 20 zł. Dzisiaj mi się zepsuł. Czy to prawda, że tanie repliki sie szybko psują. Opłaca sie wymieniać w nich częsci, czy lepiej kupic nową? sciana.gif sciana.gif sciana.gif" Ja kupiłem z www.airsoftguns.pl. :wink: Po 4 godzinach zabawy zaciął się a później kulki zaczęły wypadać z lufy. :strach: W trakcie kolejnych tygodni użytkowania pistolet ten co jakiś czas nie pobierał kulek z magazynka, lub pobierał je i gubił w komorze. Po pół roku eksploatacji rozsypał się. :poddanie: Link to post Share on other sites
Guest Tatin Posted July 31, 2007 Report Share Posted July 31, 2007 Też miałem tego Glocka. To była moja pierwsza replika. Po ok. 5 tygodniach się rozleciał. Drugą moją repliką był Uzi D-91 Wella (elektryk) za 80 zł. Zasięgiem nie grzeszył, ale trzymał się 2 miechy, sprzedałem kumplowi i nadal się trzyma. Zakupiłem go pod koniec lutego tego roku. Na własnej skórze doszłem do wniosku, aby nie kupować tanich, shit' owych "replik". Link to post Share on other sites
Igna Posted September 6, 2007 Report Share Posted September 6, 2007 Czy ten koleś żartuje? Za 20zł zjesz obiad w KFC... cud, że wytrzymał tyle. Link to post Share on other sites
Recommended Posts