von_Zakapior Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 Witam. Ma ktoś może rysunek techniczny/ zdjęcie wkładów/szkic?? Potrzebuję... Pilnie!!! Z góry dziękuję Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 A w czym problem samemu sobie dopasowac? Quote Link to post Share on other sites
Corey Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 arkusz szarego papieru pakowego + ołówek - kamizelke należy obrysowac na wspomnianym papierze i wyciac obrys - pamietaj by tak z 2 - 2,5 cm obciac więcej bo inaczej bedzie problem z montazem "wkładu" - tyle jesli chodzi o plecy - z przodem ... coz przodu nie robilem. Quote Link to post Share on other sites
Karczycho Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 Do przodu to trudno włożyć cokolwiek, ja włożyłem 2 magazyny typy Viva, czy inne ścierwo, byle było grube i w miarę sztywne. Co do pleców, to gąbka i brulion a4, a do kieszeni na wkłady polecam pudełko od płyty DVD. Quote Link to post Share on other sites
RAI wilku Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 Kładziesz kamizelkę na karimacie, pisakiem obrysowujesz. Wycinasz i montujesz. Troszkę trzeba gimnastyki przy tym ale da radę. Ja mam dwie warstwy karimaty. Mocno ciepło jest. :) Quote Link to post Share on other sites
Brenten Posted April 13, 2007 Report Share Posted April 13, 2007 (edited) A ja mam wkład balistyczny i też jest ciepło :-P . Trochę ciężkie ale idzie się przyzwyczaić, no bo czego się nie robi dla lansu ;-) . Wyciągnę i zrobię zdjęcie . Jak był by komuś potrzebny to drugi też się znajdzie. http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=8cb18f124265b88e No i jest. Edited April 13, 2007 by Brenten Quote Link to post Share on other sites
Karczycho Posted April 15, 2007 Report Share Posted April 15, 2007 Takie pytanie dotyczące pokrowców. Mianowicie, które są nowszego typu: te z kieszeniami na wkłady z przodu i z tyłu, czy te bez kieszeni na wkłady, z jakimiś śmiesznymi kieszonkami z przodu ? Quote Link to post Share on other sites
Brenten Posted April 15, 2007 Report Share Posted April 15, 2007 (edited) Nowsze raczej mają kieszenie na wkłady , moją Mk1 mam już z 8 lat i ma tylko kieszonki z przodu . Aczkolwiek ta która wpadła mi w łapy w ubiegłym roku też ma taką budowę . Być może oba wzory są używane równocześnie . Kamizelka kumpla, również ubiegłoroczna, tez ma tylko przednie kieszenie Edited April 15, 2007 by Brenten Quote Link to post Share on other sites
Karczycho Posted April 16, 2007 Report Share Posted April 16, 2007 Dzięki, ale to nie rozwiewa moich wątpliwości, ma ktoś dokładniejsze informację ? Quote Link to post Share on other sites
von_Zakapior Posted April 16, 2007 Author Report Share Posted April 16, 2007 Dzięki, Brenten. Na pustyni biegałem bez, dlatego chyba jeszcze żyję... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts