upadlyaniol2 Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 Tak z ciekawosci zapytam moze ktos wie gdzie mozna dostac ten model systemu lam z mozliwoscia podzielenia go na sama latarke i sam celownik laserowy? No i rzecz jasna ile takie cudo kosztuje? Bo kiedys gdzies w necie widzialem zestaw za ok 500$ Quote Link to post Share on other sites
mike2156 Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 Oj, też tego szukałem Anioł, i znalazłem kilka ofert na różnych forach, tyle że dawno nie aktualnych. Cena samej latarki z montażem to 250$, a laser dodatkowo 500$ . To jest LAM robiony przez firmę Wilcox, z tego co pamiętam to ten LAM się Nightstalker chyba nazywał. Tu masz stronkę z innymi LAMami, ten od Insight Technologies na pewno jest do kupienia, ale Wilcox, o którego pytałeś... Możesz go wogóle nie znaleźć. Jakby co to mam na kompie instrukcje, jak przerobić maruiowskiego LAMa na w pełni funkcjonalny. Quote Link to post Share on other sites
upadlyaniol2 Posted April 23, 2007 Author Report Share Posted April 23, 2007 Heh to nie zle. Dzieki za info o mozliwosci przerobieniu LAMu TMowskiego ale chyba bede w takim razie robil montaz pod latarke i celownik laserowy :) zobaczymy jak to wyjdzie :) Jak bedzie gotowy to rzuce jakies fotki. Kurcze ale fajnie byloby miec taki systemik jaki zarzucilem na wczesniejszym poscie 8) Quote Link to post Share on other sites
maxavelli Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 @mike2156 - nie dales chyba linka do tej strony z LAMami - prosilbym o link. A takze o wspomniana instrukcje modyfikacji LAMa TM - wrzuc na rapidshare.com, bede wdzieczny ;-)... Quote Link to post Share on other sites
upadlyaniol2 Posted April 23, 2007 Author Report Share Posted April 23, 2007 Chyba o tego linka chodzilo :) http://www.mark23.com/web/lams.html Quote Link to post Share on other sites
mike2156 Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 (edited) Ojoj, moje niedopatrzenie, sorki :-F No ale chodziło mi o tą, którą podał Anioł 8) Taki systemik to by fajnie było mieć, racja. Mocna latarka, laser czerwony i iluminator podczerwieni ;-) Tylko, że to trzecie to raczej tylko jak się używa wynalazku zwanego noktowizorem :lol: No ale cóż, ceny tych LAMów nie dla mnie, ale może kiedyś :roll: @maxavelli, proszę bardzo ;-): LAM Edited April 23, 2007 by mike2156 Quote Link to post Share on other sites
maxavelli Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 Wielkie dzieki. Gdzies na wysokosci sierpnia powinienem zaczac kombinowac ze swoim - tyle ze sprobuje tam wcisnac Surefire'a lub Dragon'a i regulowany w pionie i poziomie laser ;-). Quote Link to post Share on other sites
upadlyaniol2 Posted April 27, 2007 Author Report Share Posted April 27, 2007 Oto moje dzielo :) Nowe wcielenie MK23 KSC model 2005 :) Quote Link to post Share on other sites
upadlyaniol2 Posted May 20, 2007 Author Report Share Posted May 20, 2007 Mike tak przy okazji to mam pytanie. Gdzie widziales ogloszenia tych lamow wilcoxa? Na zagranicznych czy polskich forach? Quote Link to post Share on other sites
mike2156 Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 (edited) Widziałem je bodajże na forum HKpro. TUTAJ nawet jedno jest, może gość ma jeszcze na sprzedaż, ale to tylko sam laser z montażem, bez latarki. Cena mnie wręcz przeraża :poddanie: , no ale to sprzęt dla wojska jest. EDIT Jeszcze jedno znalazłem, chyba nawet aktualne. klik Rany Boskie LAM droższy od ostrego SOCOMa :???: Edited May 20, 2007 by mike2156 Quote Link to post Share on other sites
upadlyaniol2 Posted May 20, 2007 Author Report Share Posted May 20, 2007 Heh ladnie sobie ludzie licza :) Dzieki za linki Quote Link to post Share on other sites
sjzmisiek Posted September 21, 2010 Report Share Posted September 21, 2010 znalazłem ostatnio funkcjonalny lam unit do mk23 http://www.scopeandlaser.com/index.php?p=6&sp=&cat2=0&cat1=166&cat0=45&id=9085&new=&more=&lang=en&msg=Session Expiried!&s= też kosztuje troche ale tańszy niż inne działające lamy Quote Link to post Share on other sites
upadlyaniol2 Posted July 7, 2013 Author Report Share Posted July 7, 2013 znalazłem taki filmik: Może ktoś kto ma zdolności plastyczne i trochę wiedzy elektryka sobie zrobi podobne cacko :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts