Jano Posted April 29, 2007 Report Share Posted April 29, 2007 Oto kilka fotek: http://rapidshare.com/files/28571613/zdj__281_ciaa.rar Pisać na PW jak by znikły!! A kto brał udział: NSA, 1 Pluton, Easy Co. Mam nadzieje że nikogo nie pominąłem :] Była też wzmianka w Informacjach Lubuskich. Jak walną na serwa to zapodam no chyba że ktoś mnie uprzedzi :] Quote Link to post Share on other sites
soadman89 Posted April 29, 2007 Report Share Posted April 29, 2007 (edited) Dziekujemy za zdjęcia:) Racja wzmianka była w informacjach lubuskich, bylo kilka wywiadow w radiu , oraz wiecej ukaze sie w jutrzejszym wydaniu gazety lubuskiej ..Mała poprawka film będzie miał tytuł "Osiem W Poziomie" . Film tworzy grupa SKY PIASTOWSKIE z Zielonej Góry ,która zaslyneła juz na ekranach kilkoma ciekawymi produkcjami.:) A ekipy które brały udział To : NSA , 1 Pluton , Easy Co. oraz jeden przedstawiciel Echo 7 :) To tyle :P Edited April 29, 2007 by soadman89 Quote Link to post Share on other sites
soadman89 Posted April 29, 2007 Report Share Posted April 29, 2007 (edited) Moze po krótce przedstawie co jest grane wogole:P . . "Atak terrorystyczny w samym centrum Zielonej Góry. Od godziny 8.00 na ulicy Bohaterów Westerplatte eksplodowało kilka ładunków wybuchowych, wśród mieszkańców zapanowała panika, a na miejscu pojawili się już antyterroryści. Tak wygląda jedna ze scen najnowszego filmu Sky Piastowskie "Osiem w poziomie". W zdjęciach wzięło udział kilkudziesięciu mieszkańców naszego miasta. Jedni w panice uciekali przed wybuchami, inni w wojskowych mundurach walczyli z terrorystami. Filmowcom udało się uzyskać zgodę władz miasta na zamkniecie ulicy Bohaterów Westerplatte na potrzeby realizacji produkcji. Jak podkreślał dzisiaj Grzegorz Lipiec ze Sky Piastowskie, to największa scena w historii grupy. A sam film rozgrywa się niedalekiej przyszłości w Zielonej Górze i spłatają się w nim losy antyterrorystów, pewnego księdza i dyrektora domu dziecka. Więcej twórcy filmu zdradzić na razie nie chcą. „Osiem w poziomie” - najnowszy film Sky Piastowskie ma być gotowy do końca roku." Edited April 29, 2007 by soadman89 Quote Link to post Share on other sites
Jano Posted April 30, 2007 Author Report Share Posted April 30, 2007 (edited) No proszę wróbel zarąbiście to określiłeś :] Taka wzmianka: 3 strona Gazety Lubuskiej oraz fotogaleria ze strony gazety lubuskiej: http://www.gazetalubuska.pl/apps/pbcs.dll/...9004&Ref=PH Jak na razie redaktorzy TVP nie zamieścili reportażu z dnia 29.04 z godziny 18:00. Wysłałem pocztą prośbę o ten reportaż. Jak będzie to zaraz wrzucę :] Edited April 30, 2007 by Jano Quote Link to post Share on other sites
DariuszM Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 Żeby to torche uwiarygodnić to nazwę "antyterroryści" nalezałoby zmienić na "sojusznicza armia stacjonująca w pobliżu tarczy antyrakietowej" :) no i wielka szkoda, że statyści uciekają w panice...z wielkim uśmiechem na twarzy - ale może nakręcili to pod takim kątem, że nie będzie widać.. Quote Link to post Share on other sites
soadman89 Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 Żeby to torche uwiarygodnić to nazwę "antyterroryści" nalezałoby zmienić na "sojusznicza armia stacjonująca w pobliżu tarczy antyrakietowej" :) no i wielka szkoda, że statyści uciekają w panice...z wielkim uśmiechem na twarzy - ale może nakręcili to pod takim kątem, że nie będzie widać.. Racja ;p Z wielkim usmiechem na twarzy;p .. ale głownie to dzieci jakos nie mogly zrobic przerazonych twarzy;) . Aha no i nie sojusznicza armia ;p tylko antyterro;p bo chca nas wykorzystac do akcji typu akcja na jakąs narkotykowa dziuple itp.;p o To cytat z Gazety lubuskiej " Wyglądali jak by się właśnie z Iraku urwali " :-F Quote Link to post Share on other sites
olekkkkk Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 Wróbel poznajesz tego gościa, który trzyma eMke z połamaną kolbą ;-) ? http://www.gazetalubuska.pl/apps/pbcs.dll/...Params=Itemnr=1 Quote Link to post Share on other sites
soadman89 Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 (edited) Pewnie ze poznaje:) echhh ze tez musieli mnie zlapac na tym zdjeciu :P Ale cicho byc :) juz ogladalem:P staryy juz wszystkie mozliwe materialy ogladnelem do godziny 10 dzisiaj:P Na stronie lubuskiej jest takze mozliwe obejrzenie filmu z wczoraj:) Edited April 30, 2007 by soadman89 Quote Link to post Share on other sites
Jano Posted April 30, 2007 Author Report Share Posted April 30, 2007 Dodaje jeszcze film z gazety lubuskiej: mms://87.105.17.132/video/2007_04_kam.wmv Quote Link to post Share on other sites
EC-Weber Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 (edited) Pozdro dla Szambelana Co do nazwy i antyterroryzmu to my tylko występujemy a nie piszemy scenariusz ! Edited April 30, 2007 by EC-Weber Quote Link to post Share on other sites
GHOST_DOG Posted May 1, 2007 Report Share Posted May 1, 2007 Witam wszystkich o filmie juz powiedziano duzo wiec nie bede komentowal :wink: Ale po pierwsze Jano dlaczego taka inf. wrzuciles na ogolne forum wiele osob w tym takze ja bede domagal sie przeniesienia tego tematu na forum Lubuskie gdyz tego dotyczy watek :evil: Po drugie DariuszM niewiem po co takie wywody skoro to nie nasza produkcja ani film poprostu spoleczenstwo ASG z Zielonej Góry i okolic zostalo poproszone o odgrywanie roli statystow. Wiec prosze o nie zamieszanie zbednych komentarzy na ten temat a tymbardziej jakich kolwiek wywodow od osob ktore nie wiedza oraz nie uczestniczyly w przedsiewzieciu. Pozdrawiam GD Quote Link to post Share on other sites
Jano Posted May 1, 2007 Author Report Share Posted May 1, 2007 1) mówiłem że tu będe zamieszczać. 2) dałem w hydeparku odnośnik A niech świat się dowie co my robimy w lubuskim :] Quote Link to post Share on other sites
Sgt.Thomas Posted May 1, 2007 Report Share Posted May 1, 2007 Długoszyjny, dobrze w ch... wyszło:-) Quote Link to post Share on other sites
Jano Posted May 1, 2007 Author Report Share Posted May 1, 2007 No i w końcu za moją prośbą wstawili na server Informacje lubuskie z dnia 29.04, a już pokazał się z 30.04 a nie pokazał sie z 29.04 dziwne. Ale dobrze że od razu pisałem do tvp o tym fakcie i jest a oto nasze "5minut": http://ww6.tvp.pl/View?Cat=3343&id=492689 Pozdrawiam :] Quote Link to post Share on other sites
soadman89 Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 nowy artykuł ... http://img513.imageshack.us/my.php?image=image2yu1.jpg Quote Link to post Share on other sites
Tropiciel Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 "...Snajper z długą bronią ..." hmmm a o kogo tu chodzi?:> Quote Link to post Share on other sites
soadman89 Posted May 27, 2007 Report Share Posted May 27, 2007 o Ghost Doga bo wtedy akorat posiadał snajpe:) Quote Link to post Share on other sites
soadman89 Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 (edited) Jak narazie cisza... w kazdym badz razie mozliwe ze beda krecone jeszcze jakies sceny z naszym udziałem.. Edited June 4, 2007 by soadman89 Quote Link to post Share on other sites
Kantek Posted August 11, 2007 Report Share Posted August 11, 2007 Przed chwilą było o tym filmie w Teleekspresie (kilkunastosekundowa migawka). Trzeba przyznać, że ekipa z TVP spóźniła się tylko o kilka miesięcy. :) Quote Link to post Share on other sites
Major.8 Posted August 12, 2007 Report Share Posted August 12, 2007 No to wy panowie robicie karierę w AirSofcie i w TV :) Może aktorami zostaniecie ? :) Quote Link to post Share on other sites
Sharpek Posted August 12, 2007 Report Share Posted August 12, 2007 http://www.wiadomosci24.pl/artykul/atak_te...orze_38063.html Quote Link to post Share on other sites
soadman89 Posted August 17, 2007 Report Share Posted August 17, 2007 Przed chwilą było o tym filmie w Teleekspresie (kilkunastosekundowa migawka). Trzeba przyznać, że ekipa z TVP spóźniła się tylko o kilka miesięcy. :) Heh nic sie nie spoznili , to juz nowe materialy ,poprostu troche na wieksza skale. szczerze na poczatku sam myslalem ze nic z tego nie bedzie. jednak okazuje sie ze to calkiem fajna produkcja , w ktorej zostaniemy przedstawieni. Może choc troche ludzie skumaja o co nam chodzi, i dlaczego biegamy w mundurach :) . Film bedzie w prawdopodobnie w grudniu w kinie. Mam jeszcze kilka materialow ktore postaram sie wrzucić. pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Solldieru110 Posted September 21, 2007 Report Share Posted September 21, 2007 Witam Kilka fotek z planu filmowego 8 w poziomie: http://koszaryasg.pl/index.php?option=com_...=29&catid=2 POZDRAWIAM AREK - SOLLDIERU110 Quote Link to post Share on other sites
soadman89 Posted October 17, 2007 Report Share Posted October 17, 2007 Kilka kolejnych Fotek... Co prawda już trochę czasu minęło od ich pstryknięcia ;) no , ale zawsze coś ... http://www.4roze.pl/index.php?option=com_c...&Itemid=272 http://www.wiadomosci24.pl/artykul/atak_te...z_ii_42531.html Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts