zbrodniciel Posted May 1, 2007 Report Share Posted May 1, 2007 (edited) Witam! Uzywam m16 Sam-r G&P ,niestety dane mi bylo poznac "niezawodnosc" midcap'a G&P. Szukam czegos lepszego. Nie moge nigdzie znalezc informacji na temat midcapow ew. hicapow (oprocz tego ze sa dluzsze od TM CA) ics'a http://www.cybergun.pl/?cat=33 Beda pasowac do mojej repliki, uzywal ktos?? Edited May 1, 2007 by zbrodniciel Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 Miałem styczność z tymi magazynkami... tzn. z dwiema sztukami ;) Jedna działała super, a w drugiej była nieco za krótka sprężyna i nie chciała wypychać kilkunastu/dziesięciu ostatnich kulek. Quote Link to post Share on other sites
zbrodniciel Posted May 2, 2007 Author Report Share Posted May 2, 2007 czyli nie ma złotego środka....... G&P ,ICS bez różnicy? Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted May 2, 2007 Report Share Posted May 2, 2007 A ja polecam 8-10 Starów ;) Quote Link to post Share on other sites
zbrodniciel Posted May 2, 2007 Author Report Share Posted May 2, 2007 Star'y to chyba najciekawsza opcja....przy tej cenie mogą na glebę lecieć. Uzyskałem info że ICS do G&P średnio pasuje. Dzieki za odpowiedzi, o magach bylo juz sporo wałkowane nie chcę prowokować następnej dyskusji. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts