potfoor Posted May 11, 2007 Report Posted May 11, 2007 Jak w temacie mam pytanie co możecie mi powiedzieć na temat tych nakolanników firmy hatch Centurion™ TLS™ Tactical do czarnej taktyki dzięki za szybką odpowiedz i pozdrawiam Quote
javelin Posted May 14, 2007 Report Posted May 14, 2007 Mam od roku nakolanniki Hatch Centurion (nie wiem czy to to samo co "TLS Tactical"). Sprawują się ok - są duże, dobrze chronią całe kolano, miękka pianka od wewnątrz, mocny (ale elastyczny) plastik na zewnątrz. Do dziś żadnych uszkodzeń. Taśmy są szerokie i nie wrzynają się zbytnio w nogę, ale dobrze jest jednak wszyć sobie szlufki na nie do spodni w okolicach kolan - wtedy nakolanniki wcale się nie przemieszczają podczas czołgania/biegania itp. Generalnie polecam. Quote
SGOD_Tiger Posted May 14, 2007 Report Posted May 14, 2007 Podejrzewam, że piszesz o klasycznych Centurionach bo Centurion™ TLS™ Tactical to stosunkowo nowy model ;) http://www.hatch-corp.com/detail.aspx?pid=TLS500 Quote
Recommended Posts