art Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 (edited) W Korei (stolicy starcrafta), podczas Blizzard's WorldWide Invitation, ogłoszono pracę na drugą częścią jakże wspaniałego rts'a. Stronki: Chyba blizzarda :): http://www.starcraft2.com/ Szczegółowe info: http://sc.gosugamers.net/ Polska scena: http://www.netwars.pl/forumview.php Na obecną chwilę, moim zdaniem gra się średnio prezentuje, jednak to zapewne alfa wersja, miejmy nadzieje, że finalna wersja będzie o wiele lepsza. Edited May 19, 2007 by art Quote Link to post Share on other sites
LittleBird Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 Nie będzie już "Dragon" u Protossów, ale to nie szkodzi wg. mnie ważne aby nadal byli Dark Templar :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
Nanteris Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 Aż zagram sobie dziś w starego Stara ;) ! Quote Link to post Share on other sites
LittleBird Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 Protossi i tak wygrają :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
Nanteris Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 Ja jakoś zawsze byłem fanem zergów :) Quote Link to post Share on other sites
Assarin Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 Tak jest! Hive roolez ;) nawiasem mówiąc kiedy pierwszy raz z kumplami siedliśmy do jedynki w kafejce, ani się obejrzałem i zostali mi tylko zergowie. Kumpel grający ludżmi połapał się w trymiga co jest co, zresztą mu mówiło" baracks" " armory". Kumpel od protków moment później, też mu cos tam mówiło co buduje. A ja ... khrrrryyy, kszszyrkhhyyy, gbulubulu hryyyy itd. Nie miałem pojęcia co stawiam :D I tak wygrałem pierwsze rozdanie :wink: Quote Link to post Share on other sites
art Posted May 19, 2007 Author Report Share Posted May 19, 2007 Znając blizzarda to jednak trochę potrwa :) Quote Link to post Share on other sites
QQryQ Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 blizzard przeklada premiery po 348723644387653295623 razy ale jak juz cos wyjdzie to zawsze jest hitem Quote Link to post Share on other sites
Fiftii Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 Dokładnie ^^ Czytałem gdzieś ostatnio, że chcą zrobić z starcrafta MMO płatne, ale to chyba były tylko wymysły fanów. :-P Załamałbym się ;/ Dwójka i tak nie przebije jedynki :twisted: :twisted: :twisted: i Quote Link to post Share on other sites
LittleBird Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 Nie sądzę aby miała na celu przebić jedynkę, najwyżej poprowadzić sagę w XXI wiek. Tak czy inaczej ............. hell, it's about time :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
Nanteris Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 Chyba zrezygnuje z tune upa giwery na rzecz tune upa kompa ;) ! Quote Link to post Share on other sites
Joker Posted May 23, 2007 Report Share Posted May 23, 2007 Ja i tak zawsze będę fanem starego dobrego SC :) ,nie powiem ten też może okazac się ciekawy - czas pokaże ! :uśmiech: Quote Link to post Share on other sites
Nanteris Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 Widzieliście pokaz jednostek ? Normalnie zmiażdzyło mnie to , grafika troche podobna do Dawn of War , jeśli dorówna tej grze to juz bede w pełnu usatysfakcjonowany ! Quote Link to post Share on other sites
Cisko Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 w grudniu ma byc beta wiec sie zobaczy z czym to sie je, a premiera z tego co pamietam to wrzesien 2008 czyli jakis styczen 2009 :mrgreen: dark templarow juz nie ma :cry: swoja droga to mi to wyglada na silnik z warcarfta 3 wykorzystany na max nawet kolorki sa podobne... Quote Link to post Share on other sites
LittleBird Posted June 13, 2007 Report Share Posted June 13, 2007 Czesio nie obawiaj się, bo Dark Templars to i moja ulubiona jednostka :mrgreen: Skoro będzie powrót Zeratul (ogłoszono oficjalnie) to będą i Dark Templar. Quote Link to post Share on other sites
Kubus Posted June 15, 2007 Report Share Posted June 15, 2007 Ktoś wspomniał coś o płatnym MMO Starcraft 2. Nie wiem czy to nie przeróbka z World of Warcraft, nie gram nie znam się. http://img.gamespot.com/gamespot/images/20...1_screen001.jpg Quote Link to post Share on other sites
LittleBird Posted June 16, 2007 Report Share Posted June 16, 2007 Tapeta z kampanii Protosów (misja "The trail of Tassadar") a postacie to wycięte z gry (nieukończonej jeszcze) "StarCraft: Ghost". Innymi słowy ściema. Quote Link to post Share on other sites
Nanteris Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 Szczególnie , że postacie nawet cieniów nie mają co dla blizzarda byłoby grzechem ;) Quote Link to post Share on other sites
Fiftii Posted June 17, 2007 Report Share Posted June 17, 2007 Dokładnie, czytałem że silnik jest ten z war3 ale troszke podpicowany :-P :-P i będzie chodziło na słabszych maszynach również !! 8-) :mrgreen: :mrgreen: ;-) Quote Link to post Share on other sites
LittleBird Posted June 18, 2007 Report Share Posted June 18, 2007 Wymaga DX9, będzie działać pod DX10 ale minimum to PixelShader 2.0 czyli na starszych kartach może skakać. Lepiej zainwestować z ramy i lepszą grafikę. Albo wydac te pieniądze na coś bardziej owocnego niż komputer :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
Cisko Posted June 20, 2007 Report Share Posted June 20, 2007 LittleBird nie Czesio tylko Cisko :-P a to ze będzie Zeratul nie znaczy że będą darki.... Kerigan była w SC a jednostki do niej podobnej to nie dali, to była hybryda ghosta z darkiem czy coś takiego 8-) na szczęście gry nie robi microsoft, więc nie ma obawy że nam każą viste instalować ;-) Quote Link to post Share on other sites
LittleBird Posted June 22, 2007 Report Share Posted June 22, 2007 W "artach" widziałem podpis "Dark Templar". Wniosek nasuwa się sam :-F Vista ? fuj fuj fuj Win98 rulez. Quote Link to post Share on other sites
Gont Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 Zna ktoś dokładną premierę starego SC? Jeśli się nie mylę to SC 2 może wyjść na 10 rocznicę wydania starego Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts