Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Jaka luneta do emki

Recommended Posts

Niedlugo zmieniam bron z wella na PJ M16A3 320fps ale planuje do 420 go tuningowac

i w zwiaazku z tym chcial bym sie dowiedziec co proponujecie jaki osprzet mam do niego zalozyc jakis bipod tez bym sobie strzelil za bipod i lnetke chcial bym zaplacic max 300zł

• 2 weeks later...

Jasny gwint to każda replika która ma 400 fpsów to snajperka ??

No baaa. Kiedyś na forum widziałem MP5 które (podobno) miało 410fps i założoną lunetę 6-24x50, ko(s)micznie to wygladało :wink:

Jasny gwint to każda replika która ma 400 fpsów to snajperka ??

nie, ale moze kolega gra w towarzystwie gdzie maja po 300fpsow i bedzie strzelcem wyborowym. moze skonczyl bys zniechecac uzytkownikow do forum. jak ci sie nie podoba to nie pisz. ja nie widze zeby ktos tu napisal ze chce snajperke? poroblemy ze zrozumieniem tekstu? albo idziesz na moderatora stulecia bo w kazdym temacie musisz komus dosrac.

a tak wogole to gdzie jest moderator bo nic konstruktywnego uzytkownicy tego forum nie wniesli a wydaje mi sie ze robia tylko syf.

co do lunety to powiekszenie razy 2 ewentualnie 3 bylo by odpowiednie i soczewa jakies 30

Edited by szatan

wiem ze to niejest snajperka. Chcialem tylko dokupic sobie lunete z 3 powodów bo watpie zebym cos zdziall jako sniper z tyloma fpsami mocniejszych replikach.

1. powod to taki ze bede mogl sie rozejzec po terenie( bez obsrywania sie z lornetka)

2.ladnie wyglada

3.mysle ze lepiej sie bedzie celowalo na wiekszy dystanse w moim wypadku 40m mysle ze wmiare celnie bedzie lecialo.

@Thor: domysl sie mistrzu dlaczego napisalem to w tym dziale

w sumie to sie niedomysliles wiec ci podpowiem wg. mnie strzelec wyborowy ma wieksze pojecie o optyce niz kolega z grupy szturmowej ale jesli niemozesz tego zrozumiec to spx.

Edited by Arni1990

Szatan i Arni może zacznijcie od poczytania forum co ?? Bo o lunecie do eMki i kolimatorach były całe tony napisane ale opczywiście zawsze znajdzie się ktoś kto tak wyjątkowoy że trzeba mu indywidualnie tłumaczyć i pisać bo za ciężko poszukać, i zawsze znajdzie się obrońca tych biednych którym się nic nie chce i którym trzeba wszystko na okrągło i wkółko pisać, tłumaczyć itd... Wiesz Szatan masz rację to definitywnie mój ostatni post w tym dziale a moze i na forum,\.

Nie lubię pisywać bez sensu w kółko o tym samym .... nawet mi się kiedys nudzi... Powodzenia z następnymi pytaniami w stylu "jaką snajperkę kupić za 100 PLnów" i "jaką założyć lunetę do beretty M9"

Żegnam kolegów :mrgreen:

nieprzypominam sobie zebym w ktoryms z fragmentów moich postów napisał ze chcę snajperke "za 100zł" wiec niewciska mi czegos czego niepowiedzialem. NIechce sie kłucić więc zamykam temat pytania niebyło skoro sprawia ci problem odpowiedź.

Wypowiedź Thor_a nie była skierowana do Ciebie, jak masz problemy z czytaniem to może lepiej idź na jakieś kursy, teraz tego tyle ;) Thor_ mówił ogólnie, ponieważ cały czas ludzie pytają o snajperkę do 300zł lub coś podobnego i trochę jest to irytujące, pisanie w kółko, każdemu nowemu, że nie ma snajperek w takiej cenie, broń wyborowa w ASG zaczyna się w granicach 1500-1600zł itp. Nie dziwie mu się że się wkurza...

Wiem tez ogladam forum i widze ze sporo osób pyta sie o snajperki za 100zł wiec jesli on juz tutaj tyle siedzi to faktycznie moze byc wnerwiające. A co do interpretacji jego posta to najwyrazniej zle go zrozumiałem:-P ale czytac ze zrozumieniem potrafie wbrew pozorom na testach najwiecej pkt mialem z polskiego :-P

Edited by Arni1990
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...