ZXZ Posted May 26, 2007 Report Share Posted May 26, 2007 Witam, mam m4 od SRC. Jestem drugim właścicielem, poprzedni właściciel podobno wymienił zębatki na wzmocnione (nie wiem dokładnie jakie, jak dopytam to dopisze), i tu pojawia się moje pytanie: Czy jak włożę ten zestaw : http://asgshop.pl/produkt.php?id=916 to replika wytrzyma trochę czasu, czy po kilku strzałach będzie nadawała się na złom? Teoretycznie na Asgshopie piszą że trzeba wymienić tylko zębatki, prawda to? Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
helgrind Posted May 27, 2007 Report Share Posted May 27, 2007 Tak to prawda. Quote Link to post Share on other sites
luglo Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 Ruszy to tylko silnik o większym momencie obrotowym. Bez tego nawet się nie pobawisz... Quote Link to post Share on other sites
tofik___ Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 Co Ty opowiadasz... Wystarczy odpowiednia bateria. Quote Link to post Share on other sites
luglo Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 A co się dziwisz? Silnik w SRC jest do niczego... Możesz kombinować na wiele sposobów ale i tak wszystko tam jest do wymiany. Bateria, silnik i wymiana instalki. Oczywiście wszystko musi być odpowiednie ale silnik to podstawa. Przy okazji: Tofik zapaliła Ci się kiedyś bateria w trakcie strzelania :mrgreen: ? Quote Link to post Share on other sites
PieTrzaK Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 Silnik w SRC wyśmienity może nie jest, ale do złomu tez nie należy. Okablowanie za to woła o pomstę do nieba... Quote Link to post Share on other sites
damys Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 Po wymianie okablowania i usunięciu zadziorów w szkielecie gearboxa udało mi się odpalić ten zestaw na silniku SRC. Gearbox jest zrobiony z badziewnego stopu i wiele nie wytrzyma. Wymiana szkieletu to jest koniecznośc przy tym zestawie no i oczywiście stalowe zębatki (u mnie działa na zwykłych stalowych CA). Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts