HermanL Posted May 27, 2007 Report Share Posted May 27, 2007 Witam. Mam pytanie do osób posiadających ten http://www.specshop.pl/product_info.php?cP...roducts_id=2056 granatnik. Czy będzie bezproblemowo pasował do m15a4 ris classic army. Jak sie go montuje do repliki, zakładam że trzeba zdjąć dolną połówkę risa i to wszystko. Proszę o zdjęcia tego granatnik zamocowanego na m15 a4 ris i ewentualnie tego granatnika w wersji z montażem ris. Zadaje wam to pytanie gdyz uważam że granatnik montowany na lufę ładniej będzie się prezentował na replice niż granatnik z montażem ris taki jak ten http://www.specshop.pl/product_info.php?cP...roducts_id=2055 Z góry dzięki za wszelkie odpowiedzi i przepraszam jak już było gdzieś o tym na forum. Quote Link to post Share on other sites
Oozie Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 Normalnie polecam podczepienie pod lufe. Na risach nie montuje się granatników i tak jak napisał kiedyś Procent na innym forum wyglada to jak Star Wars. Z tego co sie orientuje wystarczy zdjać dolna cześć gripa, dokupić montaż na lufe i bedzie ok...(mam na myśli taki montaż, który powinien być z granatnikiem,ale moze go nie byc... ten moztaż, ktory mocujemy w okolicach zaczepki do pasa nośnego np.) Quote Link to post Share on other sites
Talib Posted June 2, 2007 Report Share Posted June 2, 2007 Mam taki, tylko że wersję długą, i nie na wersjii RIS tylko zwykłej A4 Rifle plus chłodnica. wchodzi normalnie, trzeba tylko zdjąć muszkę aby wsadzić granatnik na lufę. , a potem dokręcić i założyć górnego Risa. Quote Link to post Share on other sites
Antol Posted August 9, 2007 Report Share Posted August 9, 2007 Witam, Nigdzie nie znalazłem na forum więc pytam tutaj. Razem do granatnika jest dodawany taki metalowy drucik, do czego on służy? I pytanie, jak załatwić problem gibania się granatnika +/- 5 mm Quote Link to post Share on other sites
scizophrenikz Posted August 10, 2007 Report Share Posted August 10, 2007 (edited) To zależy od repliki. Ja mam Dboys M4 R.A.S. i mnie tam on sie nie giba. Leży doskonale spasowany ;) Jak coś... zastosuj jakieś podkładki na łączeniach z lufą, nie wiem. Edited August 10, 2007 by scizophrenikz Quote Link to post Share on other sites
Antol Posted August 11, 2007 Report Share Posted August 11, 2007 ale po cholerę jest ten drucik? Quote Link to post Share on other sites
Mikel Posted August 14, 2007 Report Share Posted August 14, 2007 witam wszystkich co do drucika to jest to chyba osłona spustu mam pytanko, czy ktoś wie jaką pojemność gazu mają naboje? chodzi mi o te normalne i te tzw. hi-power Quote Link to post Share on other sites
Antol Posted August 16, 2007 Report Share Posted August 16, 2007 No właśnie nie chodzi mi o tą blaszkę osłaniającą język spustowy, tylko najzwyklejszy drucik, o długości 25 cm. Naprawdę staram się znaleźć zastosowanie dla niego, ale moja wyobraźnia jest chyba za mała. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts