Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Według mnie nie warto, a te lufy też mi się nie chce wierzyć że jest to warte złotówkę za centymetr, w OBI kupisz też mosiężną rurkę za 8 złotych metr. I sam możesz sobie lufę dorobić. Pytanie tylko, czy warto...

Akurat ta replika już stockowo jest dobra, jak z resztą prawie wszystkie repliki tej firmy. Przez to, że TM robi repliki od dawien dawna, to są one naprawdę dobrze wykonane. Jedyne co może zniechęcać, to niska prędkosc wylotowa kulki i korpus z tworzywa, niestety, panujące w Japonii prawo na nie nie zezwala. Poniekąd to też się przyczynia do dużej precyzji wykonania mechanizmów - aby mimo małej ilości fps'ów kulki latały daleko i celnie.

Ja, zamiast topić pieniadzę w upgerad'owanie pistoletu sprężynowego, odkładałbym kasę na pożądniejszą replikę, chociażby chińskiego AEG'a.

Chociaż, jeżeli jesteś zapalonym modelarzem, masz dobre zaplecze i lubisz się bawić w takie rzeczy, to czemu nie? Kup sobie w sklepie metalowym/budowlanym odpowiednią (trochę za ciasną) rurkę i doszlifuj ją tak, aby była lepsza od pierwotnej.

Edited by dark_griph
  • 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...