Kalashnikov Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 (edited) Czy jest sens coś zmieniać w Glocku 17 z TM? http://www.specshop.pl/product_info.php?cP...products_id=665 Np.: Taka precka http://www.allegro.pl/item200131720_tuning...a_6_01_mm_.html? Edited May 29, 2007 by Kalashnikov Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted May 29, 2007 Report Share Posted May 29, 2007 Według mnie nie warto, a te lufy też mi się nie chce wierzyć że jest to warte złotówkę za centymetr, w OBI kupisz też mosiężną rurkę za 8 złotych metr. I sam możesz sobie lufę dorobić. Pytanie tylko, czy warto... Link to post Share on other sites
Kalashnikov Posted May 29, 2007 Author Report Share Posted May 29, 2007 Właśnie się pytam, czy warto. ;-) Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted May 30, 2007 Report Share Posted May 30, 2007 Jak dla mnie nie. Już to napisałem ;) Link to post Share on other sites
Kalashnikov Posted May 30, 2007 Author Report Share Posted May 30, 2007 A według innych? ;-) Link to post Share on other sites
dark_griph Posted May 30, 2007 Report Share Posted May 30, 2007 (edited) Akurat ta replika już stockowo jest dobra, jak z resztą prawie wszystkie repliki tej firmy. Przez to, że TM robi repliki od dawien dawna, to są one naprawdę dobrze wykonane. Jedyne co może zniechęcać, to niska prędkosc wylotowa kulki i korpus z tworzywa, niestety, panujące w Japonii prawo na nie nie zezwala. Poniekąd to też się przyczynia do dużej precyzji wykonania mechanizmów - aby mimo małej ilości fps'ów kulki latały daleko i celnie. Ja, zamiast topić pieniadzę w upgerad'owanie pistoletu sprężynowego, odkładałbym kasę na pożądniejszą replikę, chociażby chińskiego AEG'a. Chociaż, jeżeli jesteś zapalonym modelarzem, masz dobre zaplecze i lubisz się bawić w takie rzeczy, to czemu nie? Kup sobie w sklepie metalowym/budowlanym odpowiednią (trochę za ciasną) rurkę i doszlifuj ją tak, aby była lepsza od pierwotnej. Edited May 30, 2007 by dark_griph Link to post Share on other sites
Kalashnikov Posted May 31, 2007 Author Report Share Posted May 31, 2007 Chyba sobie kupie gaziaka... ;-) Link to post Share on other sites
Guest Specskorpion Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 A według innych? icon_wink3.gif Wg. mnie-tak. Link to post Share on other sites
Recommended Posts