danielosw Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 Witam! Mam problem z moim glockiem 18C Cyma... :poddanie: mianowicie na semi przy wystrzale podaje mi dwie albo nawet 3 kulki czasami... jezeli pobiera dwie to rozlatuja sie na boki/gora,dol lub leca prosto obie, jezeli poda 3 to doslownie wyturlowują się z lufy... nie wiem co się dzieje... myślałem, że to może od nasmarowania olejem silikonowym, więc przeczyściłem wyciorkiem+kawałek szmatki bawełnianej i dalej dzieje się to samo... kiedy przełączam na auto fire to początkowe strzały dzieje się to co na semi a potem ciągnie serie normalnie... Jeżeli to nie było od oleju to podejżewam, że może coś od hop upa? Prosze o jakąś radę... Jeżeli nic nie uda się zrobić to jeszcze do chyba 4 lipca mam gwarancje.. to najwyzej wysle :( (znowu... bo pierwszego glocka wymienili mi na nowego po tym jak w ogole przestał działać) HEEELP!!! :strach: :wink: Quote Link to post Share on other sites
Dragunow Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 Rozkręciłem komore hop i skręciłem. Efekt był taki że na pojedyńczym strzela jedną kulką a nie jak wcześniej dwoma Quote Link to post Share on other sites
pablo79 Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 (edited) Zadzwon do sklepu i spytaj, czy nie stracisz gwarancji po rozkreceniu AEPa. Moze na to pojda, odpadnie im koszt odsylania go do Ciebie. Edited June 4, 2007 by pablo79 Quote Link to post Share on other sites
danielosw Posted June 4, 2007 Author Report Share Posted June 4, 2007 No ale z tego co wiem za rozkręcenie hop upa nie traci się gwarancji... Dopiero jak dobierzesz się do Garboxa. Quote Link to post Share on other sites
Kiwi Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 Przy hopku gwarancji nie tracisz-jedynie po otworzeniu GB (:roll:) Ja jednak skorzystałbym na Twoim miejscu z gwarancji i odesłał go. Quote Link to post Share on other sites
marys1 Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 a ja przeczyściłbym gumkę HU. Prawdopodobnie jest tak zalana silikonem, że nie trzyma kulek. (teoretycznie możliwe ) Quote Link to post Share on other sites
danielosw Posted June 5, 2007 Author Report Share Posted June 5, 2007 rozkreciłem guna, przeczyscilem, skrecilem... nie wiem jak bedzie strzelac bo po skreceniu strzela mi na obu dwuch trybach... auto :P to chyba cos jest od sprezynki takiej z tylu... poza tym bateria mi padla... naladuje i sprubuje ustwaic zeby bylo semi... zobaczymy co mi wyszlo :P Quote Link to post Share on other sites
Azur Posted June 5, 2007 Report Share Posted June 5, 2007 Proponuje nie kombinowac i wyslac na gwarancje. Mi kumpel naprawial Klocka bo odpadlo mi zabezpieczenei maga, to selektor poszedl :/ I bylo tylko auto :] Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts