Igorzysko Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 Witam! Znalazłem ostatnio w internecie tą o to replike >>http://tajgun.pl/?prod=430&cat=105<< i planuje ją kupić. Czy macie jakies zdanie na jej temat? Jaki ma zasięgostrzał? Czy warto ją kupić? 8) Za odpowiedzi z góry dzięki, pozdrawiam Igor P.S Proszę o wyrozumiałość ponieważ to mój pierwszy temat na tym forum:) Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted June 10, 2007 Report Share Posted June 10, 2007 Ale tandeta... :? Z M84 to już wolę Western Armsa... Może HFC kiedyś ją sklonuje, żeby była do kompletu. ;) Quote Link to post Share on other sites
Igorzysko Posted June 10, 2007 Author Report Share Posted June 10, 2007 Westie a za taką samą kwote co byś mi polecał? Hm.. no najlepiej bez blow-backa ale jeżeli masz jakąs replike z fajnym zasięgiem a ma blow-back to bym się nad nią zastanowił:) Na marginesie, ile kosztuje M84 z Western Armsa bo nie moge nigdzie znalesc? POzdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Zexu Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 nie mam pojecia co do osiagach replik na co2 (podobna sa lepsze niz green-gas`owe) ale w niektorych replikach przeladowanie magazynka to masakra :/ a za taka cene polecilbym desert eagle, na www.specshop.pl kosztuje 180zl i spisuje sie swietnie Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 Po kolei - za 280 zł ciężko coś polecić. Może Berta z KJW w wersji plastikowej? Miałem w rękach, wywaliłem dwadzieścia kulek cięgiem, zero wybryków. A Beretta z WA kosztuje 170 baksów + wysyłka i źle znosi green gas. Quote Link to post Share on other sites
Igorzysko Posted June 11, 2007 Author Report Share Posted June 11, 2007 (edited) raczej zależy mi na CO2 więc repliki na Green gas odpadają:/ W sumie w takiej cenie mam do wyboru S&W Sigme 40F no i Sig Sauera z cybergun.pl, tylko ta beretta M84 ma o tyle komfort że jest metalowa i dlatego się nad nią zastanawiałem, no ale skoro nie polecacie to raczej odpada. Pozdrawiam. Edited June 11, 2007 by Igorzysko Quote Link to post Share on other sites
DOVE Posted June 11, 2007 Report Share Posted June 11, 2007 kup M9 KWA ,odpuść sobie klamki na Co2 bo poprostu sa za mocne i do niczego sie nie nadają ,w budynku ktoś cię kolbą potraktuje ;-) ,a na większe odległości się nie nadaje Quote Link to post Share on other sites
Kryptyk Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 http://www.specshop.pl/product_info.php?cP...3vs8oj4f4438445 jest do 280 zł i do tego od KWA- jakbym kupował pistolet do tej ceny, to bym wybrał tego właśnie, ewentualnie tego: http://www.specshop.pl/product_info.php?cP...3vs8oj4f4438445 Quote Link to post Share on other sites
Guest Kret Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 Kupuj Glocka z KWA i przestań dumać. Quote Link to post Share on other sites
Igorzysko Posted June 13, 2007 Author Report Share Posted June 13, 2007 Dziękuje wszystkim za odpowiedzi, zdecydowałem Się na S&W Sigme 40F z BB, i mam nadzieje że będzie fajny i spełni moje oczekiwania. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts