grzans Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 Witam chciałbym poznać wasze zdanie na temat tego zestawu tuningowego: http://www.asgshop.pl/produkt.php?id=1566 Czy jest sens go kupować i montować w Wellu R7. Wydaje mi się że będzie pasował, ponieważ Well jest kompatybilny z częsciami do TM. Wyrażajcie wasze opinie. Z góry dzięki! Quote Link to post Share on other sites
Azur Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 jak dla mnie nie ma sensu. Ktora masz wersje R7 ? Na zbrojowni byla seria pierwsza i druga. Widzialem to w praktyce i seria druga ma wiekszy zasieg niz R6 wersji pierwszej ze sprezyna m120. Jka dla mnie nie ma sensu pakowac w chinola tej klasy, bo ten R7 ma porąbane body, ktore Ci sie za jakis czas sypnije. Quote Link to post Share on other sites
SouthMan Posted June 12, 2007 Report Share Posted June 12, 2007 Fotka zrobiona przed chwilą, zębatki XYT + M120 + circa 40 strzałów : Pozdro Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts