pablo79 Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 Nie znalazlem zadnego topiku na ten temat. Co polecacie, ktore nalokietniki sa najlepsze? Jakich uzywa GROM? Quote Link to post Share on other sites
Catch22 Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 W przypadku nałokietników wszystkie praktycznie dają tyle samo radości. Hatche, Alty, Bijany i reszta. Generalnie mniej lub bardziej odcinają krążenie i są upierdliwe... ale chronią. W połowie przypadków równie dobrze spisze się pianka w odpowiednich kieszeniach na łokciach, a jest dużo mniej uciążliwa. Grom używa zapewne Alt, ale jak mówię - to nie ma specjalnego znaczenia bo de facto wiekszość nałokietników głównych producentów ma identyczną budowę i sposób mocowania. Quote Link to post Share on other sites
Shann Steyr Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 A co to za cudo, skoro już o ochraniaczach (pytam z ciekawości) ? Quote Link to post Share on other sites
trajant Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 Podsumowując-Jak nie chcesz eksperymentować kup ALTY większość ich używa i są OK.Chińskie kopie omijaj szerokim łukiem.Ja tam mam te swoje alty i nie są upierdliwe,już zdążyłem się do nich przyzwyczaić. Quote Link to post Share on other sites
Drong Posted June 19, 2007 Report Share Posted June 19, 2007 A co to za cudo, skoro już o ochraniaczach (pytam z ciekawości) ? To cudo to sama pianka. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts