Wrona89pl Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 Witam nie mogłem się doszukać tego tematu, wiem zę w zeszłym roku pojawiła sie grupa ASG a czy w tym ktoś ma zamiar być obecny, ja jadę tam w środę. Może mnie jak coś ktoś poimoformowac jak do was można dołączyć???? Quote Link to post Share on other sites
Rudy102 Posted June 24, 2007 Report Share Posted June 24, 2007 mam ten sam problem :) ja jade 29 albo 30 i też nie mam swojej ekipy Quote Link to post Share on other sites
Wrona89pl Posted June 24, 2007 Author Report Share Posted June 24, 2007 ja w sumie wczesnym rankiem w środe tak koło 3 nad ranem, ja jade ze znajomym HMMWV. Quote Link to post Share on other sites
fiedotow Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 Ja z moim Młodszym będę chyba w piątek lub w niedzielę. Taka praca. Jak zobaczycie "Powstańca Warszawskiego" w za dużej kangurce, z Parabellum i M24 za paskiem a koło niego gościa "przy kości" z naszywkami Gelezinis Vilkas i KBDCH, to my :lol: Quote Link to post Share on other sites
Michal_g Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 Będę od piątku do niedzieli. Jak zobaczycie spadochroniarza 6 PDPD wzrostu 164 cm w okularach to będę ja. Quote Link to post Share on other sites
Wrona89pl Posted June 26, 2007 Author Report Share Posted June 26, 2007 Ja jadę tam juz dziś o 4 nad ranem(środa:P) mnie najłatwiej poznacie, francuski bądź amerkański mundur, do tego Dragunow z lunetą, to będę ja więc czekam na was moze tam okaże się że będzie więcej osób... Quote Link to post Share on other sites
Rudy102 Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 Podobno był to najgorszy ze zlotów w ciągu kilku ostatnich lat, ale mi i tak się podobało, troszkę nudno się pod wieczór robiło, ale było bardzo fajnie, naprawdę miła atmosfera:) Quote Link to post Share on other sites
stiff Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 My sie bawiliśmy przednio - zwłaszcza budując obóz w deszczu. Błoto też nie było takie upierdliwe - po kilku dniach już sie przyzwyczailiśmy. ogólnie był to raczej zlot Miłośników Wyciągania Pojazdów Militarnych z Błota ale za rok pewnie znow pojedziemy - tyle że zrobimy wiekszy obóz. Kilka fotek od nas: Hilton- widok na stanowisko minimi Hilton- widok na apartamenty , jak ludzie zaglądali do środka to widzieli nas przeważnie w takim układzie, ściśniętych dla ciepełka:P Tęczowa kwatera Marines :) I szyld przed wejściem ;) Trochę fotek jak to wyglądało w tym roku - w tym pieknym błotku nawet T-55 się był zakopał razu pewnego: http://www.sokol.cons.pl/darlowo2007/day_1/ http://www.sokol.cons.pl/darlowo2007/day_2/ Quote Link to post Share on other sites
Deimos Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 Zwrot "tęczowa kwatera Marines" brzmi jak "Błękitna Ostryga", ekhem ;) Quote Link to post Share on other sites
stiff Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 No trochę się do siebie "poprzytulaliśmy" z powodu ogólnej ciasnoty Quote Link to post Share on other sites
Austin Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 Zlot byl do kitu, to raczej byl festyn militarny dla turystow z polUdnia a nie zlot pojazdow, roiło sie od kolonii, rodzinek i dzieci z karabinkami dla ktorych to byla wielka atrakacja. Ogólnie tez sie dobrze bawilem, szkoda tylko ze caly ten zlot to byla jedna wielka komercyjna impreza dla turystow. Quote Link to post Share on other sites
stiff Posted July 3, 2007 Report Share Posted July 3, 2007 To akurat fakt - do tego jeszcze banda dzieciaków z MP40 ze straganu strzelajaca do siebie (bez okularów) pod "czujnym" okiem tatusia. Dlatego RZadko zapuszczaliśmy się do części ogólnodostępnej ograniczając wypady jedynie po zaopatrzenie, a tak głównie na zamkniętej części w lub przed bunkrem, skąd mieliśmy świetny widok na Patelnie. Quote Link to post Share on other sites
mieciu-saper Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 Jak dla mnie Darłowo to wielka klapa, jedynym plusem było znalezienie pustynnej OLV :] i jej kupienie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts