Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Chciałbym się dowiedzieć parę rzeczy o tym właśnie mogelu ;) nie jest to nowa broń ponieważ odkupiłem ją na Allegro. Ma 1 rok (no może trochę ponad).

1. Przy moim trzeci strzalaniu odkręciło mi się takie coś (niewiem jak to się nazywa) przy zaworze gazu przez co niemogłem jej ładować. Przyszłem do domu otworzyłem magazynkei przykręciłem "to" niewiem jak ma być "to" mocno przykręcone.

2. Na ile powinno mi starczać jedno nabiecie gazu (pistolet nie ma BB)

3. Jak nabijać dokładnie gaz (jstem początkującym w tej dziedzinie i nie dziwcie mi się :])

4. Jakich kulek najlepiej używać

Myślę że dałem wszystkie potrzebne informacje, z góry dziękuje za poświęcenie mi chwili czasu i odpowiedź ;)

Chopin Zle!

Kochany Szogunie, pomijajac fkat, ze nie podales producenta swojej Beretki - wszelkie odpowiedzi na nurtujace cie pytania zostaly juz tutaj napisane, wystarczy tylko wpisac w opcji szukaj swoja beretke z producentem i wtedy doszukasz sie Oswiecenia. Przycisk Szukaj jest prawie na samej gorze tej strony. Niech cie Bog blogoslawi.

Tak ma byc :)

Hymm chopin medytacja i jeszcze raz medytacja, nauki Tybetu i kwasy hurtem ;D

Szogun na stronie producentow przewaznie ch... sie znajduje, najwiecej znajdziesz na naszym zacnym forum, gdzie wszyscy pisza do rzeczy i na temat, nigdy ni egubia watku 5 razy itd :)

wiesz co sprawdzałem (nie mam obecności z forum od początku bo na jednym sam zwracam uwagę żeby szukali postów a nie zawracali mi duoy jeszcze raz ;) jednak sam popełniłem ten sam błąd :() i nie znalazłem co do Beretty 92 FS bez BB z STTI :) ale nie szukałem dokładnie wpisałem beretta i mi wyszukało posty niestety nie mam tam wiadomości. A jeszcze jedno co do gazu, czy jepiej uzywać gazu od firmy STTI czy to nie ma znaczenia jakiego używam ? Dopiero zabrałem się parę tygodni za ten sport ;) i nie wiem jeszcze dużo :) na pierwsze spotkanie poszłem ze sprężynówką z 5 zł z kiosku :) ale tak jak gdzieś na stronie przeczytałem że równoznaczne uczesnictwo w ASG = nałóg :) co w moim przypadku tak sie stało i już na drugie spotkanie poszłem z gaziakiem :) akurat była okazja na Allegro. Ale pytanie z "tym czymś" przy zaworze ponawiam bo nie wiem jak ma to być przykręcone :P

Po pierwsze drogi Szogunie ciezko stwierdzic co to jest to COS co ci sie odkrecilo tak z samego opisu twego czytajac. Druga rzecz - gazowce bez BB chyba mniej wiecej tyle samo gazu wszystkie zjadaja ale glowy nie dam. Kulek uzywac najlepiej takich samych jak do wszystkiego co ladujesz green gasem, to juz pytanie w Szukaj typu "jakich kulek" w forum gazowym.

Tylko ktos, kto zna gazowce lepiej niz wlasna kieszen odpowie ci co to jest to COS i jak to przykrecic, tak mi sie wydaje :)

Budda z toba.

Dokrec az poczujesz opor (ale nie za mocno bo zepsujesz ;P) .... Nabij gazem jak zacnize uciekac, to powoli luzuj zawór!! bo tak sie nazywa to COS ;P luzuj spokojnie, powoli nabijaj calyczas gazem i wkoncu natrafisz na odpowiedni moment gdy nei ucieka ;P[/b]

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...