Guest Kret Posted October 9, 2003 Report Share Posted October 9, 2003 Ulica Swietojanska w Gdyni - sklep Wild Rover, nieco ponizej EMPIKu po przeciwnej stronie ulicy. Wrzeszcz - jest jeden sklep w przecznicy od Al. Grunwaldzkiej, skrecasz tam, gdzie Bar Mleczny (ten wyzej, na rogu). Innych nie pamietam. Jakbys chcial kupic flecktarna albo kombinezon pancerny US, to pogadaj ze mna na Armageddonie. Bedzie kosztowac okolo 60 PLN (flecktarn, komplet, uzywany w dobrym stanie) lub 70 PLN (kombinezon US, pancerny, olive drab lekko sprany, dobry stan). Dostalbys w okolicach polowy listopada. Pozdrawiam Kret Quote Link to post Share on other sites
Cactoos Posted October 10, 2003 Report Share Posted October 10, 2003 Paragraf 22, a raczej Paragrafy 22, bo jest ich kilka: 1) Gdańsk-Wrzesz, ul. Konopnickiej 3 B 2) Gdańsk, ul. Łagiewniki 52 3) Gdynia, ul 10 lutego 4 Quote Link to post Share on other sites
władek putin Posted October 18, 2003 Report Share Posted October 18, 2003 a jak chcesz naprawdę tano to jedź do AMW do Gdańska na słowackiego numeru nie pamiętam tam buty ok3 zł spodnie 1.50 itp tak mi mówił kumpel co się zaopatruje w AMW w ciuchy. Quote Link to post Share on other sites
BoT Posted October 20, 2004 Report Share Posted October 20, 2004 Witam Hmmm... A te Paragrafy mają jakieś numery telefonu? Cactoos jesteś może w ich posiadaniu? Byłym bardzo wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam BoT Quote Link to post Share on other sites
Arthur Currie Posted October 21, 2004 Report Share Posted October 21, 2004 BoT ja sie właśnie wybieram do paragrafu wiec jak wezme sobie wizytówke to zapodam numer na forum dla wszystkich. Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted October 21, 2004 Report Share Posted October 21, 2004 Paragraf 22 w Gdyni - 58 661 88 14 Paragraf 22 we Wrzeszczu - 58 341 15 45 do Gdanska nie znam Quote Link to post Share on other sites
DJ DESECZKA Posted October 21, 2004 Report Share Posted October 21, 2004 Władek a gdzie jest dokladnie ten sklep na słowackiego, chodzi mi o AMW :D ??? Quote Link to post Share on other sites
Arthur Currie Posted October 22, 2004 Report Share Posted October 22, 2004 na słowackiego na terenie dawnej jednostki wojskowej był (teraz nie wiem czy jest choć jak sie zrobiło zakupy trzeba było je odebrać na Oruni w magazynie na Trakcie św Wojciecha koło Zrembu ale magazynu juz nie ma) Quote Link to post Share on other sites
Julas Posted October 22, 2004 Report Share Posted October 22, 2004 A ktoś powiedział o Dziupli...w Gda głównym na prawo od złotej bramy(jak wchodzisz od strony Gilidi-centrum handlowgo)...możesz też poszukać po prostu w ciuchlandach z używaną odzieżą...słyszałem, że czasem można trafić na jakiś militarny ciuszek za grosze :) aha ja rózwnież chcę sie pozbyć :P polskiego munduru + bonusy :) pozdrawiam :) Quote Link to post Share on other sites
Mookry Posted August 27, 2006 Report Share Posted August 27, 2006 Paragraf 22, a raczej Paragrafy 22, bo jest ich kilka:Czy w paragrafie są tylko mundury czy można dostać też guny? Pozaty szukam jakiegoś dobrego sklepu z ASG w gdańsku (poza tajgunem.pl) Quote Link to post Share on other sites
Kinko Posted September 4, 2006 Report Share Posted September 4, 2006 W Paragrafie jest tylko odzież, oprócz tajguna jest jeszcze military.pl. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
karol3927 Posted September 14, 2006 Report Share Posted September 14, 2006 Ktoś tam chciał numer do paragrafu 22 w gdańsku: Tel./FAX (4858) 301-95-41 Osobiście polecam ten sklep, całkiem fajny wybór rzeczy mają. Ktoś tam pytał jeszcze o sklep z gunami: ja najbardziej polecam military.pl albo jakiś z internetowych spoza trójmiasta. I teraz pytanie: Do AMW wejście jest przez główną brame ? i czy mają tam jeszcze jakieś rzeczy do sprzedania ? Pozdrawiam...Adios Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts