gruzin23 Posted June 30, 2007 Report Share Posted June 30, 2007 Witam! Mam problem z zestawem bore-up Deep Fire w moim M15a4 CA. Nie rusza się w nim dysza. Wygląda to tak, jakby blokowała się w komorze hop-up. Po zdjęciu górnego body wszystko działa normalnie. Czym może być to spowodowane? Pozdro Gruzin Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted July 1, 2007 Report Share Posted July 1, 2007 Za szeroka dysza w stosunku do komory. Trzeba rozwiercić komorę. Quote Link to post Share on other sites
Kmieciu4eveR Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 Jeżeli masz więcej kasy niż wolnego czasu to kup dyszę bore up z tworzywa. PS. Mam jedną na sprzedaż :-) Quote Link to post Share on other sites
esco Posted July 13, 2007 Report Share Posted July 13, 2007 Skorzystam i podepne sie do tematu. Mam problem ze szlozeniem GB, mianowicie, wsystko powskakiwalo na swoje miejsca i z tylu ladnie sie jego polowki zlaczyly, tylko przy dyszy polowki GB nie chca sie polaczyc...? Mam taki zestawik http://asgshop.pl/produkt.php?id=1603 czy to moze byc spowodowane za szeroka glowica cylindra? Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted July 14, 2007 Report Share Posted July 14, 2007 Spróbuj małym śrubokręcikiem dopchnąć nieco głowicę cylindra przez otwór, przez który wychodzi dysza. Powinno zaskoczyć. Quote Link to post Share on other sites
esco Posted July 14, 2007 Report Share Posted July 14, 2007 no niestety to nie to :( wlasnie zeszlifowalem troche glowice i szpara juz jest mniejsza, ale nadal jest... czy cos sie stanie jesli gb nie bedzie w jednym miejscu skrecony? Tak, ze bedzii 1mm szparka? Quote Link to post Share on other sites
misiek009 Posted July 14, 2007 Report Share Posted July 14, 2007 Esco - może te dzyndzle od gearboxa nie weszły w te dziury na głowicy cylindra? Może te otwory są za wąskie? Spiłuj je trochę jeżeli tak. Quote Link to post Share on other sites
esco Posted July 14, 2007 Report Share Posted July 14, 2007 już sobie poradziłem... spiłowałem sporo głowicę cylindra.... była po prostu dużo za szeroka ale już siedzi i działa dzięki za odpowiedzi pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts