Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Wczoraj po rozkręceniu S-Systemki okazało się że szkielet PJ nie zdołał wytrzymać długich serii. Musze na szybkości kupić szkielet który na M120 da rade z długimi seriami ponieważ na bazie S-system mam zrobioną broń wsparcia. W gre wchodzą jedynie zakupy na www.taiwangun.com gdzie polecono mi to: SZKIELET ale nie jestem zbyt do tego przekonany... Na szkielet wzmocniony CA 7mm nie zdołam uzbierać kasy bo musze to kupić do piątku. Może wie ktoś coś na temat tego szkieletu z linka? a może któryś z dostępnych na taiwangunie będzie lepszy?

Pękł ci P&J... kup CA! Na ASGSHOPIE piszą że ustępuje jedynie drogim G&P itp. Naprawde CA polepszyło jakość produktów. Acha - nie patrz się na rozmiar łożysk bo te cierne 6mm wytrzymają nawet najmocniejsze sprężyny bez najmniejszych problemów - nie są to części które się zuŻywają (o ile są stalowe).

A oto najmocniejsze i (według mnie) najlepsze wzmocnienie gearboxa v2 powodujące jego "nieśmiertelność":

http://www.asg.krakow.pl/viewtopic.php?t=135

PZDR

• 2 weeks later...

Wiecie co, wzmocnienia się przydaja ale już po fakcie :P Ja mam w AK pękniętą "trójkę" i młucę na niej już z 3 miesiace na M130 a od tygodnia na M140 przy rofie 20 kulek na sekunde :P Wiekszych zmian nie zaobserwowano ;) góra gb trzymana jest przez stalowe wzmocnienie, dół gb trzyma się na metalowym body ;) Prędzej mi body pęknie, niż cokolwiek dalej uszkodzi się w tym gb.