Wiewioor Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 Witam! Zakupiłem sobie Taurus'a PT24/7 CO2 od CG/KWA i mam problem, bo nie wiem gdzie ustawia się w nim hop'a. Zamek tej klamki się nie rusza i nie ma jak go zdjąć. Pistolet posiada system BAX, więc jest regulowany. Ponadto na stronce w opisie guna jest informacja: "Specyfikacja: Typ pistoletu: Gazowy Hop-Up: Regulowany Magazynek: 15 kul Długość: 200 mm Waga: 525g Typ gazu: CO2 Wykonanie: ABS + Metal Paczka zawiera: Pistolet, Magazynek, Instrukcja, 100 kul 0,2g Blowback: NIE Rodzaj ognia: Pojedyńczy" Więc... o co kaman? Quote Link to post Share on other sites
barbie Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 Jestem przekonany ze ten ma pistole ma stały hop up. Daj link. Quote Link to post Share on other sites
Wiewioor Posted July 6, 2007 Author Report Share Posted July 6, 2007 To jest link do tego pistoletu http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info...products_id=475 Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted July 6, 2007 Report Share Posted July 6, 2007 Osoba wprowadzająca dane na stronę się pomyliła. Quote Link to post Share on other sites
Wiewioor Posted July 6, 2007 Author Report Share Posted July 6, 2007 Tja... tylko nigdy nie mylą się w drugą stronę. Zawsze pomylą się na korzyść repliki którą sprzedają. A to dodadzą regulowany hop-up (tudzież BAX), albo jakąś metalową część, albo większy akumulator lub FPS'y. Ja czuje się oszukany. Choć nie zamierzam go oddawać bo jest bardzo fajny. Ogólnie temat do zamknięcia. Quote Link to post Share on other sites
Dundee Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 Strzelaj kulkami 0,28g, bardzo ładny prosty tor lotu i odpowiedni zasięg. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts